Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgvk,bhlgnh

Na co zwracacie uwagę, decydując się na bliższą znajomość z kimś z neta?

Polecane posty

Gość fgvk,bhlgnh

Nie chodzi tylko o przeniesienia znajomości do reala , ale też o chęć kontaktowania się mailowo czy gg.

Gość bumbumkonfatela
na karnacje

Gość fgvk,bhlgnh
Czemu?

Gość fgvk,bhlgnh
Naprawdę nie macie zdania?

Gość fgvk,bhlgnh
Przecież to niemożliwe,że nie nawiązujecie takich znajomości...więc co bierzecie pod uwagę?

Gość wenn_du_kannst
na długość fallusa

Gość fgvk,bhlgnh
No z ta długością to przesada............choć są tu tacy, którzy chętnie wysyłają co nieco.Taki "podarek" od razu dyskwalifikuje w moich oczach..po prostu mam kolesia za świra.:P

Gość dagmara nowak
biała karnacja jest brzydka ładniejsza jest oliwkowa albo zbrazowiała a najgorsza żółta bo nie wiadomo czy nie ma żółtaczki

Gość fgvk,bhlgnh
A intelekt, nie jest ważny? Umiejętność tworzenia zdań i ich zapisywania?

Gość dagmara nowak
no cóż ze zeszwecji ale blondyn i biała skóra fe

Gość fgvk,bhlgnh
Na co Ci kryterium karnacji jak np. nie zamierzasz takiej znajomości przenieść do reala.Czy może zaczynasz kontakt po to, by ją właśnie przenieść do reala?

Gość Szczaw
Moim zdaniem niektórzy zawierają znajomosci przez internet tylko po to by zabić czas, nudę... nie wiem jak to nazwać. To jest większe grono a do tego mniejszego myślę że należą osoby ktore naprawde szukają jakiej interesującej znajomosci po to żeby móc poznać ją potem na real. Z własnego doświaczenia wiem że większość w kulki sobie lecii... ale jeśli już to powinnaś zwrócić uwagę na zachowanie, żeby poznać kogoś trzeba wnikać we wszystko, dużo rozmawiajcie.. Jesli naprawdę decydujesz się na bliższą znajomość to zyczę powodzenia... Pozdrawiam cieplutko. ;))

Gość fgvk,bhlgnh
Jeśli wysyłasz czlonki dziewczynom to tak, zdecydowanie jesteś świrem. :classic_cool:

po pierwsze musi być przystojny po drugie nie robić błędów ort po trzecie inteligencją musi zawstydzić szympansa i pare innych gatunków

Gość fgvk,bhlgnh
Jak to nosicielem? A poza tym nawiązujesz kontakty przez net?

Gość zuzanna burczybrzuch
na długość członka każe mu zrobić zdjęcie wacka przy linijce

Gość fgvk,bhlgnh
Pani Czkawko, po co Ci ktoś przystojny do rozmowy na gg?

no jesli do samych rozmów to okej, może być brzydki i stary ale lepiej,żebym o tym nie wiedziała. Czyż nie przyjemniej pisać z kimś o miłej aparycji?:)

Gość KAROL SZTRASBURGER
zuzanna burczybrzuch BYŁO

Gość fgvk,bhlgnh
Czkawko ,nie masz racji.Twoje poglądy przyczyniają się do tego, że ludzie nie są prawdomówni.Wysyłają zdjęcia nie swoje....a czemu to służy? Czyż nie lepiej , by taka znajomość mimo wszysstko opierała się na prawdzie?

Gość fgvk,bhlgnh
czlonekwwzwodzie, no tak...dopiero teraz doczytałam Twoją stopkę....zwłaszcza jeśli szuka się dziewczyny na luźny związek z dodatkiem seksu :D

Gość fgvk,bhlgnh
A czy zdarza się Wam mówić nieprawdę o sobie poznanym na necie?

Gość esyessseyse
Przede wszystkim korzystając z neta nie zakładam,że akurat trafię na kogoś z kim zacznę pisać na gg,mailować..po prostu wchodzę na forum i jest jakiś ciekawy temat i tak wychodzi że podajemy sobie gg i piszemy. Ale cały czas jest to tylko pisanie w internecie bez myślenia o jakimś spotkaniu. Żeby o tym myśleć dana osoba musi być naprawde wyjątkowa,taka bratnia dusza,musimy długo ze sobą pisać żeby nie wątpić w to,że ta osoba podaje sie za kogoś innego (komu chciałoby sie udawać 2 lata,wymyslać rózne historyjki i w miare spójne i logiczne by nie wpaść,w dodatku kiedy wie że i tak z tym kimś sie nie spotka) no i widać,że ma coś mądrego do powiedzenia. Na tyle mądrego że jakiś prostak który chce wykorzystać nie potrafiłby tak pisać i myśleć. Aktualnie mam 2 takie osoby z którymi rozważam spotkanie. Jedna zaczęła się bowiem o nie ubiegać,z drugą piszę 3 lata i planuje przenieść sie akurat w moje okolice ;)

Gość esyessseyse
ja mówię prawdę,nie krępuję się, i mówię o swoich wadach te osoby często mi pomogły dobrym słowem i radą ja też sie staram im pomagać jak trzeba