Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chzbswirek

Prosze pomóżcie !

Polecane posty

Katerina, mnie naparza tylko lewy, co drugi miesiąc zgodnie z rozkladem jazdy jaja, ale, że naparza ze 3 dni to nie wiem czy juz poszlo, czy dopiero zbiera sie do drogi:) Tak czy siak nie daje sobie wkładac golasa bez gumy... bo akurat może być zmiana rozkładu jazdy z przyczyn technicznych, never knows ;)

no mnie boli 2 dni tak że nici z życi. A tak serio umarłabym chyba z bólu jakby mi wsadził wtedy

Gość facet z dużym przyrodzeniem
Wtedy to trzeba być mega delikatnym we wszystkim :)

Jestem ciekawy jak nasz wystraszony ruchaczo się miewa...chyba tata wyłączył mu internet i kazał iść już spać bo ferie się kończą trzeba się wyspać. To się nagadalim i do edukowalim w sprawach seksu :D

Edukacja nastolatków w sprawach seksu to syzyfowa robota. Odwaliliscie kawal dobrej, nikomu niepotrzebnej roboty... jutro przyjdzie nastepny nick czy nickówna z tym samym pytaniem "czy moge/może być w ciąży?" Żaden małolat nie zapyta przed: kiedy moge włożyc? A potem niemowlęta takim maloletnim narwańcom "przypadkiem" wypadają z rąk... ludzie, myslcie, to nie boli!

dlatego swoje dzieci mam zamiar wcześniej wyedukować, mnie co może śmieszne tata o wszystkim poinformował jak 15 lat skończyłam i zaczełam się spotykać z chłopakami , w życiu nie zapomnę jak mi powiedział na koniec " wiesz córcia chłopak to taki macho, twardziel ale nigdy niezapominaj że on też ma serce".

haha, a ja myslalam, że nastolatek nie ma jeszcze wykształconego "serca"i główne receptory "uczuć" znajduja sie na koncu penisa ;)

twardziele :D do tej pory pamiętam jak moja laska :D jeszcze w tamtym wieku powiedziała mi że od trzech miesięcy nie miała miesiączki..... nogi się ugięły zimne poty niczym miałbym zaraz skonać a jej chodziło o tarczycę i problemy z hormonami :D:D:D

no to miały się pod czym ugiąć:) Ja tam wianka wtedy jeszcze nie dałam:)

poczekamy zobaczymy domniemam że jesteś bardzo młoda :D :) pomyśl że Ciebie nie było na świecie gdy to się działo :D:D:D

o to mi właśnie chodziło seks w parku na ławce w przedziale pociągu i .... na polu namiotowym w namiocie gdy wszyscy zerkali na nas :) a znajomi dali do zrozumienia ze powinniśmy zachowywać się ciszej :D:D:D

mi się marzy w przebieralni strzelić żonie minetę ale wiem że nie ma na to szans :(

Gość Słodka17
Skąd jesteście? Mam takią recepte w domu na tablekę wczesnoporonną. Po tygodniu można zrobić test ciążowy paskowy. Nie bójcie się, nawet jeżeli juz się stało to się nie odstanie. ;)

Gość no sex
niech idzie po rozum do głowy, bo jak pójdzie po tabletki i cały problem będzie rozwiązany, to za tydzień znowu będzie obsrany (przepraszam za wyrażenie), że nie zdążył wyciągnąć! Seks nie jest dla dzieci kochany, dzieci bawią się klockami, a nie sprzętem, który może takim smarkaczom wyrządzić tyle krzywdy, zastanów się nad tym jak będziesz bawił się następnym razem ...

Gość Perw w przelocie XV
Tak dla ścisłości, tabletka 72h po to nie jest tabletka wczesnoporonna.