Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytający26

Dobrobyt i Godne życie

Polecane posty

bogato to mozna zyc nawet za zabitej dechami wsi w bialorusi. wiem, bo moja rodzina zyje na takiej wlasnie wsi gdzie psy dupami szczekaja. bieda az w oczy kole a oni maja pokoj do gry w bilarda, pokoj mysliwski.. bogato to mozna zyc wszedzie, jak sie ma kase to sie zyje bogato. wlasnie jestem w polsce, co rano ogladam meneli ktorzy przy -20 stopniach mrozu nadal skoro swit przychodza szukac puszek i jedzenia po smietnikach (od poczatku lutego czyli przez 6 nocy zamarzlo 42 bezdomnych, ostatniej nocy 9) i jak jeszcze raz ktos napisze ze tu takie bogactwo to ma wpierdol, bo to juz nawet smieszne nie jest.

Gość zdesperowana ty oczywiscie
w kółko powtarzasz jaka to w Polsce bieda i beznadzieja. Widzisz tylko to co chcesz widzieć by tylko "udowodnić" swoje tezy

Gość bieda w anglii
ale przyznasz że w anglii jest bieda bo jakby nie było to by ludzie nie żyli w takich ruderach i szeregowcach

Tak Polska to bogaty, zwłaszcza teraz. Dług też ma bogaty i duży;-))) szkoda, że żaden autor o tym wcześniej nie wspomniał. Tylko pisze o angielskich domach. Szkoda, że też przeciętnie myślący autor(trudno jest powiedzieć, że do końca myślący) nie napisał jak wygląda śródmieście przeciętnego Polskiego miasta. Służbę zdrowia też Polska ma na wysokim poziomie;-)

ja naprawde staram sie widziec poza ta bieda w polsce i nawet czasem mi sie udaje cos wyhaczyc bogatego w centrum poznania czy gdanska, ale tak zycie przecietnego polaka w polsce jest malo kolorowe..

Gość nielubieich
a junajted kingom nie lepsze.

Gość ffffffffllllllllllirrrrrr
Wlasnie to jest typowe budownictwo dla uk. I nie ma to nic wspolnego z bieda czy bogactwem. To tylko budynki., A jest ich tyle i tak blisko siebie tylko po to, zeby pomiescic te wszystkie nacje ludzi ktore tu miszkaja!!!!!!!!im ciasniej,tym lepiej :D

Gość okio[po
sikorski krytykuje Łukaszenka bo nie pozwolił rozwalić zakładów pracy,jak niw wierzzycie prosze pojechać i zobaczyć Białoruś ,szpitale, sklepy,szkoły,leczenie darmowe,leki są a w polsce nawet na nowotwory nie ma leków od nowego roku,kopacz wykreślila z importu docelowego.

Gość tiaa PL taka zla, a UK takaOch
sory, ale nigdy nie widzieliscie zebraka w UK? ja widzialam. w innych bogatych krajach rowniez, w samym centrum. nie rozumiem dlaczego tak wychwalacie te UK kazdy kraj ma swoje plusy i minusy

Te ulice na zdjęciach wyglądają przyzwoicie. Co, może lepiej mieszkać w czternastopiętrowcu na Żoliborzu czy w Nowej Hucie?

Gość krakowanicczka
brudno i szaro. stare trupy po ulicy jezdza.