Sayuri__ 0 Napisano Luty 2, 2012 Przytoczę mój poprzedni temat Witam. Mam takie pytanie, a więc: Od miesiąca brałam tabletki antykoncepcyjne. 20.01. dostałam okres. 23,24,25.01 zazyłam tabletki z kolejnego blistra. ( 3 tabletki ) 25.01. kochałam się z chłopakiem i skończył we mnie. 26.01 tabletek już nie brałam, odstawiłam. Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży? a teraz dalsza część. Od wczoraj mam krwawienie. Minęło 10 dni jak dostałam okres a teraz znów. Czy to od odstawienia? Przecież wzięłam tylko 3 tabletki. Czy nadal isnieje szansa, że zaszłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to bedie Napisano Luty 2, 2012 26% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayuri__ 0 Napisano Luty 3, 2012 Proszę o odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty_south 0 Napisano Luty 3, 2012 czemu nie brałas dalej tabletek? krwawienie dostalas znow bo odstawilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o nie nie Napisano Luty 3, 2012 Jak odstawiłaś tabletki to organizm zantował spadek hormonów i dlatego znów krwawiłaś. Dopiero następne krwawienie będzie normalną miesiączką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayuri__ 0 Napisano Luty 3, 2012 a jest szansa, że zaszłam w ciążę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach