Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Rutkowski lansuje sie na tej tragedii.

Polecane posty

co za szmata. konferecje bedzie robic. niech tym sie zajmie policja, zadnych mediow, co najwyzej wynik dochodzenia. bo mozliwe ze zaplanowala to z ojcem. wszedzie ta kurwa, tylko cos glosnego i juz leci.

taaa wertyp, idź się pierdolnij w głowę bo żal czytać te twoje wypociny

Gość borys27
no tak policja tak sie zajela ze przez pare dni nie mogli znalezc, a Rutkowski ich zblaznił

Gość HMS..SVSS...Petard
Wypociny to ty masz na pomarszczonym od myślenia czole. Prezes ma słuszność.

prezes szuka na siłe sensacji (jak zawsze zresztą :o) bo ma własne życie nudne jak flaki z olejem

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqe
rutkowski jest akurat git. NIe jak te łajzy z policji.

Gość Madeleine McCoin z portuglani
lilou meow jestes tak samo głupia jak prezes wiec sie na lansuj na wyzywaczke bo jestes sraką nijaką

jaka sensacja. wkurwia mnie ten debil. najpierw wyklucza udzial rodziny, a co sie okazalo? niech spierdala. zeruje na smierci dziecka.

Gość Walet - M6
WERTYP BIERZ CHLOPIE POLOWE ALBO ZMIEN DILERA BO PIE**OLISZ JAK POPARZONY!

Jedyny on coś zrobił, podejrzewał matke, policja nic nie zrobiła, nawet brzegu rzeki nie sprawdzili matoły!!!!

Gość HMS..SVSS...Petard
Życie prezesa mało mnie obchodzi. Zauważył bardzo ciekawą rzecz ( z którą notabene zgadzam się w 100% ), której twój aparat myślowy najwyraźniej nie zarejestrował.

Gość lansuje się czy nie
trzeba mu przyznać, że rozwiązał tę sprawę, a co zrobiła Policja? pewnie nadal by szukała porywacza...

Rutkowski nie ma sumienia. to jest zbyt drazliwy temat, zeby robic z tego cyrk w TV. jutro beda ogladac go miliony. ja tez.

Gość HMS..SVSS...Petard
prezes szuka na siłe sensacji (jak zawsze zresztą ) bo ma własne życie nudne jak flaki z olejem Twoje życie jest za to obfite:D

ta sprawe to w internecie nawet rozwiazali. od poczatku czuli ledzie walek, a Rutkowski... wykluczyl udzial matki! na poczatku.

co bym nie napisal to zawsze znajdzie sie jaks dziwka i bedzie mi jechac. to wy tu siedzicie 24 na h. ja sobie przy kompie siedzie od 18-00.

Gość ptasiek nastroszony
moze to zrobil po to by matka nabrala pewnosci i popelnila balad ktory zbyt duza pewnosc siebie i luz generuje. to mogl byc taki psychologiczny trick.

Gość HMS..SVSS...Petard
Nie przejmuj się. Takie „0 jak ona.nie jest w stanie wyciągać samodzielnych wniosków. Jest jak taka durna małpka na sprężynce..:D

Gość Rutkowski jest żałosny...
Niedouczony tłuk, analfabeta i z wyglądu i postury troglodyta kurdupel(łeb blisko odbytu to i w głowie g..no)zomowiec i ...morderca(zwiał przed KS-em lub dożywociem do Austrii w PRL-u, a tate milicjant załatwiał zatuszowanie zabójstwa) co czubka udawał w pudle, nie mył się i lał w gacie i śmierdział jak skunks by mu tyłka nie przeflancowali choć ssał jak odkurzacz zelmera, tego współwięźniowie nie odpuścili. Teraz obiecuje bezkarność porywaczowi jakby to od niego zależało. To przestępstwo ścigane z urzędu więc ta pani może sobie wycofywać wniosek o ściganie, ale co najwyżej z biura rutkowskiego, bo w Prokuraturze nie ma takiej możliwości. Ogólnie ta konferencja to porażka. Rutkowski to bezdenny amator co udowodnił przed laty w trakcie negocjacji z porywaczami nastoletniego syna biznesmena tak „fachowo targował się, że porywacze zerwali kontakt i już nikt nigdy nie słyszał ani o nich, ani o nieszczęsnym nastolatku. Było to w tv. Chłopaka zamordowali dzięki usługom specjalisty negocjatora rutkowskiego. To skandal, że mimo, że jest kryminalistą dalej wykonuje zawód detektywa nie mając już na to licencji..

Gość lansuje się czy nie
ta sprawe to w internecie nawet rozwiazali. po tym co napisałeś to już nie mam wątpliwości, że coś jest z tobą nie tak a to: jutro beda ogladac go miliony. ja tez. ty też karmisz się tą historią, niby wieszasz psy na rutkowskim, ale będziesz czekał na konferencję, zamiast olać człowieka za którego wg ciebie sprawę rozwiązali intrnauci. Mam nadzieję, że jesteś świadomy przynajmnie tego jak żałośnie brzmią twoje komentarze

Gość HMS..SVSS...Petard
Dwa akty oskarżenia, brak licencji na prowadzenie działalności detektywistycznej i kolejne kompromitujące wpadki nie przeszkadzają Krzysztofowi Rutkowskiemu brylować w mediach Piotr Nisztor 11 sierpnia 2011 r. Krupy. Pogrzeb Andrzeja Leppera, byłego wicepremiera i lidera Samoobrony. Wśród żałobników jest znany detektyw Krzysztof Rutkowski. Niespełna dwa tygodnie później w wywiadzie dla Wirtualnej Polski ujawni, że podczas uroczystości miał podejść do niego mężczyzna i wręczyć płytę DVD z rozmową z Lepperem zarejestrowaną krótko przed śmiercią. Potem ten sam tajemniczy człowiek, rzekomo obawiający się o swoje życie, miał wręczyć mu kolejne nagranie przy granicy ze Słowacją. Sam Rutkowski przekonywał w mediach, że okoliczności śmierci lidera Samoobrony budzą poważne wątpliwości i dlatego robi wszystko, aby je rozwiać. W jaki sposób próbuje wyjaśnić śmierć Leppera? Trudno powiedzieć. Jednak spoglądając na jego poprzednie działania, można przypuszczać, że to jego kolejny medialny chwyt. Rutkowski włącza się bowiem we wszystkie spektakularne poszukiwania. Jeszcze kilka miesięcy temu starał się rozwikłać tajemnicze zniknięcie nastolatki z Sopotu Iwony Wieczorek. Bezskutecznie. Stwierdził tylko, że dziewczyna nie żyje, a w jej porwanie zamieszany był nastolatek, który popełnił samobójstwo. http://uwazamrze.pl/2011/09/14791/tandetny-show-detektywa/

Gość borys27
w sprawie tej Madzi spisal sie dobrze, a w kwestii Iwony Wieczorek uwazam ze myli sie, ona najprawdopodobniej zyje, ogolnie wiadomo ze showmen z niego

przeciez kazdy widzial ze oni nie okazuja oczuc! oczywiscie jutro specjalnie zajrze na neta zeby zobaczyc co dalej. nie przeszkadza mi w to ocenie Rutkowskiego. to tak jak z Nergalem gardze nim, ale jak cos wywynie, to o tym chetnie poczytam.

ta Wieczorek to pewnie porwali do burdelu w Turcji. taka moda. w Niemczech to juz ten proceder sie konczy. bo same sie zatrudniaja.

Gość borys27
tez sądze ze ta Iwona Wieczorek przebywa w burdelu gdzies za granica

Gość zrozum, że to
Taka branża, Rutkowski odniósł sukces

Gość wilki78
RUTKOWSKI SIE LANSOWAC NIE MUSI!!!!!!!!!!!!!! JAK NBEDZIESZ MILA TYLE KASY CO pogadamy wtedy..............on pomagal i zamknij pysk

Gość buehehesdada
zajebistą mamy policję....zwłoki były ukryte (nawet nie ukryte) gdzieś pod drzewem blisko miejsca zdarzenia, jeszcze pisali ze konsultowali się z jasnowidzem :D:D. Co za matoły...

Gość wilki78
Jestem już tak zryty, że mieszają mi się zmysły. ehhhh