Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home /R/

policja w polsce jest miękkim choooyem robiona. rutkowski ich zbłaźnił.

Polecane posty

Gość cOOle at home /R/

100 tysięcy funkcjonariuszy i pracowników policji - budżet w 2011 r. 8 mld 149 mln 735 tys. zł, a jakiś śmieszny gościu (podobno bez licencji) rozwiązuje zagadki w 3 dni - na które polska policja potrzebowała by 15 lat :D polska to dziwny i... dziki kraj 🖐️:D:classic_cool:

Gość cOOle at home /R/
policja :D narobili matołów po 6-tygodniowych kursach i teraz się dziwią :D jedyne co potrafią to: jeździć po pijanemu i przyjmować łapówki :D przy takiej policji, musiałbym się ogrodzić 10-metrowym murem - pod prądem i spać w panic room (jak kim) :D szkoda słów 🖐️:D:classic_cool:

po pierwsze policjant to powinien byc człowiek ktory wybrał ten zawod z powodu przeznaczenia, wyższych celow..... a dzisiaj to ida do policji nie po to ze chca bronic prawa i słuzyc bo maja takie wartosci tylko po to by zarobic i miec emeryture po tych 15 latach :o

Gość cOOle at home /R/
gliną trzeba się urodzić, w polsce w większości policjanci, ludzie - to ci którzy się nie odnależli w w życiu rzeczywistym :D ludzi bez pracy, bez wykształcenia, bez perspektyw - z 6-tygodniowym kursem na policjanta 🖐️:D:classic_cool:

Gość szelki ratuja zycie
dlatego w kazdej policji;) powinien byc nie sledzczy a specjalista od kryminologii:) ktos z glowa..z intuicja logika myslenia i dzialaniem I niekoniecznie po szkole w policji. Z tym sie czlowiek rodzi. np psy do marketow stacje paliw aby tropily trop dziecka smieszy mnie przezukiwanie lasow krzakow..jak kazdy porywacz ma auto! dzis

Gość cOOle at home /R/
kiedyś, gdzieś przypadkowo czytałem o tej szkole dla *policjantów* :D nie dość, że trwa to 6 tygodni, to przez ten czas i tak są wszyscy non-stop naje/bani 🖐️:D:classic_cool:

Gość sdfgh
a mnie sie wydaje ze zwloki byly przez matke przeniesione kilka razy

Gość 2010-11-02
Pijaństwo w szkole policji w Szczytnie. We wtorek TVN24 zamieścił na swoim portalu tekst, w którym powołał się na policjantów, którzy skończyli kurs oficerski w Wyższej Szkole Policji w Szczytnie, zakończony egzaminem. Według nich "żeby zostać oficerem policji, trzeba mieć zdrowie i pieniądze" a "większość czasu spędza się w lokalach na terenie ośrodka". Jeden z funkcjonariuszy mówi o egzaminie oficerskim w 2003 r., m.in., że nie zdało go tylko 7 siedem osób, egzaminatorzy zażyczyli sobie "panienek do towarzystwa", a jeden z nich dresu.

Gość cOOle at home /R/
jaka policja :D moi znajomi w polsce są okradani przynajmiej 3-4 razy w roku :D ludzie! koorwa bez jaj, w takim kraju nie da się mieszkać - przecież nie będę wydawał co miesiąc 10 tys chf na ochronę 🖐️:D:classic_cool:

Polski Policjant potrafi jedynie pokazać swoją wyższość przy pomocy pały i broni. Swoją wyższą rację też pokazuje jako jest hohohoho jak wypisuje mandat i zna cały paragraf. Dla mnie jest nie do uwierzenia, żyjemy w XXI wieku. Technologia, i cała otoczka medialna naprawdę działa, a tu zwłoki i policja. Przecież to był szum medialny, tyle jednostek policji. Ja wam opowiem pewną historię bardzo prozaiczną i nie dającą się nawet porównać z tą tragedią. Sprawca uderza na parkingi w mój samochód i ucieka. Są świadkowie, i też jest świadek, który pokazuje gdzie mieszka sprawca wypadku. Policja nie robi nic. Mówi, że sprawca wypadku informuje, że to nie jego samochód i właściciel jest zagranicą. Do tego uświadamiam policjantom, że ten samochód cały czas porusza się po drodze. Panowie Policjanci na to, że oni nie mają nawet aparatu aby zrobić zdjęcie w jakim miejscu auto stoi. Za drugiem razem jak samochód zmienił pozycję to panowie Policjanci, przyjechali z wielką łaską i z pretensjami, że ich wzywam i ułatwiam zakończyć sprawę. Nasza policja to śmiech na sali.