Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greenandwhite

ojciec małej Magdy- winny czy niewinny?

Polecane posty

Gość greenandwhite

Jak sądzicie, czy ten chłopak nie wiedział nic o całej sprawie? Czy jest ofiarą czy współsprawcą?

Gość Ave Budda
Jakie ma znaczenie to co tutaj napiszemy ? Opamiętaj się, sądy wydawać łatwo, ale nie wiedząc nic o całej sprawie nie powinniśmy tego robić.

Gość greenandwhite
Ja od początku nie chcę wydawać żadnych sądów. Ale ciekawi mnie to, że skłamał w zeznaniach mówiąc, że wyszli z domu razem i w trakcie drogi do rodziców się rozstali bo on miał gdzies jechać z kolegą a ona iść do swoich rodziców. Skoro dziecko upadło i zginęło w domu, to jego zeznania okazują się całkiem fałszywe :O

Gość Ave Budda
Prawdopodobnie za jakiś czas poznamy prawdę. Sprawa rzeczywiście bardzo przykra jest, jestem jednak daleki od jakichkolwiek sądów.

Gość greenandwhite
różnie mogło byc, nic nie jest w stanie usprawiedliwić tego, że kobieta porzuca zwłoki dziecka i fałszuje porwanie, ale kto wie jaki wpływ miały na to jej relacje z rodzicami- skoro cały czas jak mówi Rutkowski mieli zastrzeżenia do jej metod wychowawczych i przypuścmy, że dziecko wypadło jej z rąk, to może przestraszyła się, że matka by ją o to do końca życia obwiniała i w akcie desperacji podjęła takie kroki. Po prostu presja matki ją do tego przycisnęła. To jedna z moich hipotez

Gość u la la la komą
nic nie jest w stanie usprawiedliwić tego, że kobieta porzuca zwłoki dziecka i fałszuje porwanie Jeśli kobieta jest niezrównoważona psychicznie to właśnie to ją usprawiedliwia. Ona od początku wydawała się jakby nie miała kontaktu z rzeczywistością tylko żyła w jakimś swoim świecie. No niestety, chorzy ludzie robią chore rzeczy. Teraz niech tylko odpowiedni ludzie ustalą jak to z nią jest.

Gość greenandwhite
To wszystko wyjdzie jak przesłuchają jej rodzicow- okaże się jakie faktycznie miała z nimi relacje, może byli toksyczni i żyła pod ich ciągłą presją i krytyką. Ale nie, dla mnie ciężko sobie wyobrazić, że toksyczni rodzice są w stanie doprowadzić do takiej tragedii. Sama mam toksycznych rodziców i moje relacje z nimi są trudne, ale nie wyobrażam sobie, że miałabym z tego powodu komukolwiek zrobić krzywdę!