Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariola18lat

Problem Dziecko - pomocy pilne!

Polecane posty

Gość Mariola18lat

Czesc, moze ktos z Was mi pomoże w bardzo "delikatnej" sprawie. Tzn, wszystko stało się w ostatni weekend, bylam na dyskotece, tanczylam,bawilam sie - nie ukrywam ze trosze wypilam i pomieszalam alkohole (i to pewnie bylo przyczyna calego zamieszania).Gdy wrocilam do domu, rozebralam sie i udalam w kierunku lozka by polozyc sie spac a tu nagle zrobilo mi sie słabo i w przwróciłam sie na ziemie.Tak sie złozylo ze nie mialam na sobie bielizny. Gdy probowalam wstac poczulam mocne parcie na plecy, co sie okazalo mój pies po podrazniony zapachem alkoholu i niedomycia poimprezowaego probowal zrobic cos nieuczciwego - tylko tyle pamietam.Gdy sie obudzilam i pomyslalam o tej sytuacji to co zrobic jak moj misiu zachowal sie w sposob perfidny i teraz ja moge być w ciązy. Co robić ? boje sie powiedziec o tej sytuacji rodzicą. A co jesli tak kto bedzie placil alimenty na dziecko, czy mozna jakos zmusic nieodpowiedzialnego ojca by podjął prace i zaplacil. A co bedzie z dziecmi w szkole czy nie beda szykanowane przez rowiesników lub co powiedza nauczyciele jak pojawi sie jego ojciec.Mam tez dylemat wiem ze psy moga rodzic po 6 szczeniat naraz a co jesli we mnie bedzie az tyle dzieci kto je wykarmi, piersi mam tylko 2 . Pomocy co robic ?

Gość sa dwie rady
1. stan w odleglosci jakichs 10-15 metrow od solidnego muru, rozpedz sie i pierdolnij w niego lbem 2. chwyc solidna patelnie, najlepiej zeliwna, wez zamach i jebnij sie w leb W obu przypadkach powinno pomoc na twoj skrajny debilizm i zakladanie kretynskich tematow na forach. A teraz won do lekcji, tluku.