Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina53657656

Ciąża

Polecane posty

Gość malwina53657656

Witam. Jestem Malwina jestem w 7 tyg ciązy. Byłam nie dawno u ginekologa i okazało sie ze zaszłam w ciaze. Wczesniej miałam bardzo duze kłopoty z pecherzem i brałam lek Biseptol 10 dni i duze dawki Furaginy. Wczesniej przed pójsciem do lekarza robiłam testy ciązowe które powinny wykazac ze jestem w ciazy ale tego nie wykazały wiec nie obawiałam sie zazywac podanych leków. Ginekolog powiedział ze mogłam uszkodzic bardzo powaznie płód. Doktor przepisała mi leki na ciąze, globulki, no-spe i leki ziołowe na pecherz. Czy mam się obawiac najgorszego? Prosze o odpowiedz ;((

Gość moiy
jeśli lekarz cię uprzedził że mogą być skutki leków to co więcej można napisać? Nic więcej oprócz tego że pozostała ci nadzieja że może jednak wszystko jest ok. a co lekarz dalej planuje w związku z tym robić?

Gość Perw w przelocie XV
Ciekawe jak mogłaś uszkodzić płod skoro łożysko się jeszcze nie wykształciło. 😴

Gość malwina53657656
chyba bedzie dalej mnie obserwował i postara sie utrzymac ciaze ale ja jakos jestem najgorszej mysli przeciez takie leki sa najgorsze w pierwszym trymestrze

Gość rumianek dzbanek
No to co mają zrobić kobiety, które biorą np. antybiotyk, bo nie ma innego wyjścia? Jak zarodek ma się utrzymać, to się utrzyma i tyle.

Gość malwina53657656
Ale lekarz rodzinny pytał sie czy napewno nie jestem w ciazy odpowiedziałam ze nie bo przeciez test niczego nie wykazał