Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiala zoneczka27

seks spotkanie

Polecane posty

Witam forumowiczow mam pewien problem umowilam sie z facetem na seks i chodzi tylko o to i wlasnie moje watpliwosci sie z tym wiaza. Od wielu lat bylam tylko z mezem od roku wcale nie uprawialam seksu i nie wiem czy bede umiala sie zachowac bo to wydaje sie takie dziwne spotykamy sie i co... Mam czekac czy sie na mnie rzuci? Takie pierwsze spotkanie musi byc krepujace dosc dziwnie sie z tym czuje w ogole nie wiem czego on oczekuje obawiam sie ze moze byc zbyt brutalny no w sumie nie wiem mam metlik pierwszy raz na takie spotkanie sie zdecydowalam i w ogole nie wiem jak sie zachowac. Podpowiedzcie bardziej doswiadczone i eni jak to u was bylo na tym pierwszym seks spotkaniu. Uprzedzajac nietaktowne wypowiedzi nie zdradzam meza on o tym wie.

nie jestem ku..a ale moze zaczne byc puszczalska jak mi sie spodoba na razie mam watpliwosci i prosze o rade nie obelge.

mam adres lub GG ale jak juz pisalam jestem umowiona, choc nie zaprzeczam ze tylko z nim i raz. Podpowiedz cos to moze

Gość karoldabek11
postepujesz własciwie jak mąż o ciebie nie dba to sam jest winien sobie.

dzieki za wyrozumialosc osobiscie nie czuje ze postepuje wlasciwie ale tez nie mam wyrzutow poza tym maz nie zaniedbuje po prostu moze mi zrobic tylko minete jak na razie a to troche malo

Gość mam ochote
znasz dobrze tego faceta ? Czy to przypadkowa znajomośc ?

przypadkowy facet kierowalam sie tylko wygladem no i troche rozmawialismy ale tak ogolnie wiem tyle ze mu sie podobam

Gość mam ochote
to zle, nie rób sobie żadnych nadziei i nie układaj planów....bądz też ostrożna...dziwie się Tobie...no cóż jesteś dorosła...życzę powodzenia

wiem ze mu sie podobam bo mi powiedzial, poza tym nie robie sobie nadzieji mam meza ktorego kocham chodzi mi tylko o seks po prostu jestem spragniona. Nadal nikt nic konkretnego nie odpowiedzial a juz jutro mamy sie spotkac.

witam, jak chcesz pogadac to napisz na podany adres, pozdrawiam

mgregory odezwe sie pozniej jak dojade do domu dzieki pozdr

Gość Rambo20122
No! przeciez pisze dziewczyna ze maz jej nie daje tego pelnego seksu ,tej bliskosci jaka jej potrzebna do czycia sie w pelni usatysfakcjonowana.! Oczy nie widza serce nie boli ZAdbaj aby pod zadnym pozorem twoj maz nic o tym spotkaniu nie wiedzial.Zpewnoscia bedzie mu przykro cokolwiek by powiedziec o jego tolerancji.FACET ZAWSZE ODBIERA KONKURENTA JAKO RYWALA :) i moga ci w dobrym jak piszesz malzenstwie zaistniec turbulencje:)