Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duzi bzydki chłopczik

Czy jeśt tu ktoś kto tj ja jeśt odrzucany przez ludzi przez swoją brzydka twarz?

Polecane posty

Sam doświadczam tego co dnia..te wrogie lub pełne pogardy spojrzenia..ta niechęć..gdziekolwiek bym się nie pojawił..traktowanie z góry..czy ktoś również cierpi z tylko tego powodu że jeśt brzydki??przecież my też mamy uczucia.chcemy być kochani zakładać szczęśliwe rodziny..zauważcię..gdy dziewczyna zwiąże się z pięknym ale niewiernym damskim bokserem-reakcja otoczenia jeśt ok..pasują do siebie.jaki on śliczny..gdy zwiąże się z dobrym uczciwym wiernym ale brzydkim facetem to tylko płyną teksty-boże jak ona może z nim być..fuj..okropne..piękni..pomysłcię jakbyścię się czuli gdybyścię choć raz usłyszeli o sobie taki komentarz..nawet nie wiecie jak nas ranicię

Gość Sebastian daj se siana
Sebastian, przestań już. Znowu będziesz straszył samobójstwem, czy moze udasz że pisze brat, mama itp że lezysz w szpitalu po próbie samobójczej? :o od takich ludzi nalezy uciekać. Bezwzględne szuje!

Gość gdzies
w innym temacie pisałeś że jesteś 22 letnim nie brzydkim prawiczkiem. zdecyduj się :O

Gość Sebastian daj se siana
Nikt się nie podszył- to świr. Dziewczyna wczoraj pisała kim on jest. Nie rozmawiajcie z nim, bo wciagnie was w bagno.

Szczerze? Generalizujesz i gadasz bzdury. Też nie jestem jakaś najpiękniejsza, nie raz słyszałam teksty typu "spadaj pasztecie". Ale nie piszę takich bzdur.

Gość gdzies
domyślam się że nie jest normalny, zresztą jak żaden inny facet który zakłada tematy o parszywej urodzie i błaga w ten sposób o uwagę :O

Gość laska kutaskaaa
ile osób powiedziało ci w realu prosto w oczy że jesteś brzydki? Kwestia jest jeszcze zachowania, bo nawet brzydki koleś gdy gdy się go bliżej pozna i okazuje się spoko, wiele dziewczyn się do niego przekonuje Kwestia jest tylko tego,czy on ma własną dumę, bo jeśli nie to bedzie zakceptowany, jeśli odrzuci otoczenie to mu na jedno wyjdzie ale chociaż ma zasady i pierdoli puste laski Jeśli jesteś brzydki i gburowaty, chamski, wredny i całe dotychczasowe zycie przesiedziałes prze kompem to wybacz masz faktycznie problem

Gość laska kutaskaaa
No świr ale co się dziwisz, każdy by zwariował w takiej sytuacji, skoro od zawsze jest traktowany jak smieć

Gość fghngfhgf
" gdy dziewczyna zwiąże się z pięknym ale niewiernym damskim bokserem-reakcja otoczenia jeśt ok..pasują do siebie.jaki on śliczny..gdy zwiąże się z dobrym uczciwym wiernym ale brzydkim facetem to tylko płyną teksty-boże jak ona może z nim być..fuj..okropne.." nie wiem kto tak mowi, chyba tylko ludzie prymitywni, w jakim ty się kręgu obracasz, jestes ze wsi ze cię tak traktują?? moze zmienisz towarzystwo na takie gdzie bardziej liczy się u drugiego człowieka kultura i wnętrze niż sam wygląd? ja nikogo nie odtrącam tylko dlatego że jest brzydki, mam duzo znajomych ktorzy urodą nie grzeszą i bardzo ich lubię bo dla mnie wazniejsza jest osobowosc niz to jaką ktos ma twarz... dlatego zastanawiam się kto tak jeszcze mówi, chyba gimnazjalisci albo prymitywy, jedno i drugie jest poprostu tępe, mozesz mi uwierzyc ze nie wszyscy są tacy jak piszesz, teraz kiedy to kazdy z nas jest od dawna bombardowany kanonem piękna przez media niektorym słabym psychicznie poprzestawialo się w głowie mysląc ze tylko piękni mają prawo istnienia, ale są ludzie ktorzy jesczze własnego rozumu uzywają i dla nich naprawde wygląd rozmówcy nie jest wazny, nie dlatego ze go akceptują ale dlatego ze mają to gdzies, a tobie radze się nie przejmowac bo obrazają ci ktorzy mają kompleksy na swoim punkcie, bo gdyby ich nie mieli, gdyby wiedzieli ze są wiele warci to nie przejmowali by się czyims wyglądem, tazke mozesz im wspolczuc, bo ich atak jest formą samoobrony zeby nie wyszło ze to oni mogą byc w czyms jeszcze gorsi, idz przez swiat z podniesioną głową, bo zycie jest tak krótkie i nim się obejrzysz bedziesz miał 80 lat i bedziesz starym zgorzknialym dziadem ze tyle czasu zmarnowałes na analizy tekstów innych ludzi i odechciało ci sie zyc, ludzie w wiekszosci są pierdolnięci i zawsze tak bedzie, teraz szukają w kazdym człowieku jakis gorszych cech aby sobie nastroj poprawic, więc rób to na co masz ochote bez wzgledu na to jak wygladasz i to co mówią inni bo bedą mówic zawsze wiec pozostaje ci się zdołowac i trwac w takiej mentalnej wegetacji albo korzystac z zycia bo tez masz do tego prawo

Gość idz sobie na forum
jestes glupi i praktycznie codziennie piszesz te same bzdory. Powienien to ktos zglosic...niech Cie na badania psychiatryczne wezma

Gość fghngfhgf
on nie jest glupi, tylko zdołowany, ja sie mu nie dziwię, kazdy z was by tak zareagował jakby takie cos od innych ludzi słyszał i był traktowany jak zero

Dziękuję za jeden post pełen zrozumienia widać najłatwiej jeśt niektórym obrażanie brzydala..nie obracam się wokół tzn prostaków wręcz zamykam się na innych..bo nawet kumple mają ale do mojego wyglądu wstydzą się mnie i np nigdy nie byłem z nimi na imprezie bo przecież wstyd pokazać się z brzydkim;-(

Gość fghngfhgf
własnie ocenianie kogos po wyglądzie jest prostackie, jeden z głównych czynników po którym mozna poznac czy ktos jest prosty, oni się ciebie wstydzą a ty twierdzisz ze oni są na poziomie?? proszę cię nie obrazaj ludzi kulturalnych bo twoi koledzy jak i ty nie znacie definicji tego pojecia, oni są załosni a ty chcesz im się przypodobac, musiałbys byc załosny tak jak oni zeby cie przyjeli do swojego grona, ale to jest ich problem, zainteresuj się swoim zyciem i ludzmi ktorzy potrzebują jakiejkolwiek pomocy, rozne działalnosci uwolnią cie od złych mysli a przyciągną te najlepsze, rozumiem ze obok siebie nie masz nikogo mądrego kto mógłby ci pomoc (tacy ludzie czesto sie zdazają) dlatego podaje ci strone jednego z moich autorytetów, mozesz do niego napisac w mailu jesli miałbys pytania, jest to bardzo mądry człowiek, wszyscy powinnismy się od niego uczyc a juz w szczegolnosci ludzie tacy jak twoi koledzy http://www.ezosfera.pl/leszek/artykuly Ps. mój chłopak ma podobny tok myslenia jak twoi koledzy który w dodatku jest homofobem i niekiedy mam ochote mu pierdolnąć w łeb ale zawsze mam nadzieje ze za kilka lat się zmieni na lepsze bo jak nie to nie wiem co będzie

Gość jkjkjklklkl
ja powiem tak, wyprostu się chłopie, niech widzą ze nie jestes jakąś sierotą bo swoją postawa wiele o sobie mówisz, w dupie miej jak ci beda mowic ze chodzisz dumny jak paw a przeciez jestes brzydki, ale o to chodzi, pokaz ze mozesz więcej niz oni bo nie masz kompleksów, wbrew pozorom nawet brzydcy ludzie mają o sobie zdrowe mniemanie i dlatego daleko zachodzą, ten ktory jest piękny zbyt często mysli o tym jaki jest piękny, ten ktory jest brzydki moze się zając innymi sprawami

To Ty Sebastian? Jak co to zawsze możesz ze mną pogadać

Gość actaacta
siła jest w rozumie a nie w wygladzie 🖐️

Gość jkjkjklklkl
od dzis zacznij dobre myslenie o sobie, do sukcesów dochodzi się małymi krokami, wiec jutro napewno nie bedziesz sie czuł jak bóg, ale zawsze lepiej niz dnia poprzedniego, trzymaj się

Jeśli chodźi o moja postawę-jestem wysoki wyprostowany więc nie mam problemów z tego typu sprawami:-) tu nie chodzi o to jacy oni są..nie usiłuje wkrasc się w ich laski..wręcz przeciwnie zerwałem kontakt z nimi..po tym jak na pytanie czy pójdziemy w moje urodziny do pubu usłyszałem tylko-spójrz w lustro..ich to bawi:mnie bardzo to dotknęło..każdego dnia widzę odwracane wzroki kobiet..czuje się gorszy..taka gorsza rasa człowieka..nikogo nie oceniam po wyglądzie..nigdy..a jednak z tego powodu przez wszystkich jestem gorszy..chce pomagać innym jestem na liście osób oczekujących na oddanie szpiku..po powrocie z zagranicy chciałbym się uczyć i zacząć udzielać się w wolontariacię..wiem że nie zasługuje na miłość..ale marzę choć o czyjejś przyjaźni

Gość jkjkjklklkl
zaslugujesz na wszystko co istnieje na swiecie, obiecuję ci ze znajdziesz kobiete ktora się w tobie zakocha a o przyjazn sie nie walczy ona sama przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie, ci ktorzy smieją sie z twojego wyglądu nie byliby dobrym materiałem na przyjaciół, oni wszyscy zyją w zakłamaniu i myslą ze są otaczani przez "przyjaciół" bo mają z kim isc na impreze, ale jest to fałszywa przyjazn, bo nie chcą sie poczuc samotni, ktos kto bedzie się chciał z Tobą zaprzyjaznic polubi Twoje wnętrze a nie Twój wygląd, nie narzucaj się nikomu bo będą widziec ze desperacko poszukujesz kumpli, ale powiedz szczerze chciałbys miec 100 kumpli z którymi mozesz pogadac wyłącznie o dupie maryni (prostaki nie znają innych tematów) czy samotnosc kiedy mozesz powaznie pomyslec o zyciu? twoi koledzy i tak sie kiedys rozejdą jak mają taki sposób myslenia, bo tylko przyjazn łączy a nie rozdziela. W kazdej wadzie mozna znalezc jakąs zaletę i Ty je w koncu dostrzezesz, domyslam się ze to co mowią bardzo Cię boli, ale musisz jakoś się przemóc i zacisnąć zęby a wkrótce będzie lepiej i kiedys to Ciebie będą zapraszac na imprezy, odłóż na bok smutki i mysl o tym co najprzyjemniejsze, jest duzo ludzi wysmiewanych z powodu urody, ale co poradzisz jak nie wszyscy się rozwijają a cofają umysłowo? a co do kobiet ktore odwracają wzrok, jak ktos na mnie patrzy tez odwracam bo zwyczajnie w swiecie się pesze, wiec nie musisz tak tego generalizowac :)

Gość jkjkjklklkl
no i marzenia się spełniają jesli w nie mocno uwierzysz, ludzka podswiadomosc jest najwiekszym generatorem w spełnianiu tego o czym długo myslimy, zanim zaczełam myslec tylko o dobrzych rzeczach, spełniało mi się dokładnie to czego nie chciałam więc wszystko przed Tobą

Gość samiralema
Duzi bzydki... Odezwij się,tak tylko porozmawiać,poznać się.... Jeśli chcesz. Samiralema@wp.pl

Dzięki za słowa otuchy..problem w tym że jestem bardzo wrażliwy i wszystko głęboko w sobie przeżywam..już nie raz zyletka była moja największą przyjaciółka..choć każdy kto mnie zna nigdy by nie pomyślał że mam tak krucha psychikę i myśli samobójcze..

Gość jkjkjklklkl
nie martw się, psychikę mozna podbudować, naszczęscie jest bardzo elastyczna, ja tez się nie urodziłam z psychiką z kamienia, wiem co przezywasz bo kilka lat temu mialam identyczne mysli co Ty, ale Bóg dał nam dupę na tyle głęboką abysmy mogli wiele do niej włożyc :)

Gość anulka.......
Hej hej Sebastian, widzę, że bawisz się równie szampańsko jak ostatnio :)

Tylko że ja już się tak ludze kilka lat..że coś się zmieni.-że może w tym roku..ktoś..pojawi się..przecież Bóg nawet największym grzesznikom zsyla kogoś kto zmienia nasze życie..teraz wiem że Bóg ma mnie gdzieś..ja już mam tylko jeden cel by zarobić kasę za granicą i poddać się operacji plastycznej..może wtedy choć ktoś mnie zaakceptuje

Gość SOniA123455
ludzie, ale o czym wy z nim piszecie!!!??? on nie jest brzydki. widzialam jego zdjecia. on jest chory psychicznie po prostu. raz dostal kosza i cos sobie ubzdural! z reszta pogadacie z nim, zobaczycie jego zdjecia to bedziecie wiedziec o czym pisze...

Gość SOniA123455
taa, zrobisz sobie nowa morde i i tak bedziesz czul sie brzydki i zakladal kolejne chore tematy! idz do psychologa a potem do psychiatry, tam jest twoj ratunek! wylecza cie, wrocisz do normalnosci i wtedy wianuszek znajomych i bab bedziesz mial wokol siebie. twoi koledzy sie ciebie wstydza (pewno nawet i sie nie wstydza tylko kolejna chora mysl w twej glowie) bo zachowujesz sie jak wariat, gadasz jak wariat i tego sie wstydza. mam rozne kolezanki: od brzydkic, grubych po miss. i zadna, zadnej sie nie wstydzi. zadna nie ma chorej glowy. wszedzie lataja, pchaja sie itp i jest okey. maja przejebane ci chorzy psychicznie bo oni sa na uboczu. i chodzby piekni jak anioly byli to sa na uboczu bo nikogo nie bawi znajomosc z kims chorym co wciaga w dol psychiczny, jak ty!