Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozkazdalekichgor

mam pytanie odnoscnie cv.

Polecane posty

Gość wrozkazdalekichgor

doradzcie mi jak dobrze napisac cv,nie wiem co napisac:(

Gość wrozkazdalekichgor
nie wiem czy mam napisac dokladnie czym zajmuje sie w obecnej pracy, oraz czy zaznaczyc ze uczestniczylam w szkoleniach rowniez w tej firmie

Gość pomoge chetnieee.
Tak i Tak

Gość Lucjusz26
Zacznij od swojego imienia po srodku dosc duza trzcionka, pozniej kilka linijek nizej Name Address Telephone E-mail Date of birth pod tym EMPLOYMENT HISTORY poczawszy od ostatniej pracy na pierwszej skonczywszy. Przy kazdej pracy napisz od kiedy do kiedy pracowalas u danego pracodawcy podaj dokladny adres kazdego pracodawcy i stanowisko do tego jeszcze dla kazdej pracy Responsibilities: i Key Achievements: Nastepnie kolejna kategoria EDUCATION tu tak samo jak z praca napisz dokladnie od kiedy do kiedy i co dokladnie studiowales/as albo czego sie uczylas/es... kolejna kategoria ACHIEVEMENTS tu mozesz podac jakies konkursy i osiagnieca zyciowe kolejna kategoria SKILLS kolejna kategoria PERSONAL QUALITIES "passion for perfection, attention to detail and excellent organisation skills are all utilised to ensure the smooth running of..." oczywiscie znacznie wiecej tutaj ale to juz musi byc dostosowane do Ciebie na koniec REFERENCES Available on request. Pamietaj o odpowiednim rozlozeniu wszystkiego - wypunktowanie powinno byc takie samo w calym dokumencie itp najlepiej jesli CV bedzie mialo dwie strony (chyba ze dopiero zaczynasz przygode z praca wtedy moze byc mniej) Powodzenia!

Gość pomoge chetnieee.
nie pisze sie DOB w ang. CV

Gość Lucjusz26
Including your date of birth is optional. Good employers will have policies that prevent discrimination on the basis of age. In any event, your employment and academic history can give some indication of your age. takie polskie zwracanie uwagi na cos co jest opcjonalne... druga sprawa mam dostep do masy CV ze wzgledu na prace i DOB jak najbardziej jest na niektorych na moim CV zawsze mialem DOB i zawsze prace dostalem wiec ... :-)

Gość 2edeww
Nie podaje się zazwyczaj DOB w CV aby uniknąć dyskryminacji.

Gość 2edeww
A nie podaję, tylko doradzam, jestem konsultantką w agencji rekrutującej personel.