Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pożegnanie z Magdą

ZAPAL ŚWIECZKĘ DLA MADZI

Polecane posty

Gość pożegnanie z Magdą

Spij spokojnie w gronie Aniołków. ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']

weź przestan, nie znaleziono jeszcze ciała

Gość Dopóki!!!!!!!!!!!
Nie znaleziono ciała, nie można mówić o jej śmierci!! lepiej zapal światełko nadziei!!

pojebało was, za miesiąc nikt nie bedzie o tym pamiętał, chociaż dziewczynki urodzone na początku tego roku z pewnością nie będa miały nadawane imie Magdalena :)

Gość śpij Aniołki

Gość gość
Madziu Kochana śpij w pokoju-Aniołeczku Kochany.

Gość gość
Ja tez pamietam. Tyle widzialam rożnych zbrodni od tego czasu, tyle zla się dzialo a jednak ten maly krasnalek z takimi cudnymi oczami nie moze mi wyjsć z pamieci. Nie pojmuje co tej kobiecie odbiło ze zabila tego maluszka? Caly czas myślalam ze to moze byl wypadek i faktycznie mala się wyślizgnęla, albo ze moze plakała i matka się wkurzylą trzepnela nią za mocno i stalo się nieszczęście, ale ta psycholka to zaplanowala. Jak można siedzieć w necie i szukać informacji o tym jak zabić swoje dziecko?! Zdrowe, śliczne dziecko! Nie pojmuje.

Gość gość
nie kazdy kocha bachory.

Gość gość
Jasne ze nie każdy ale taki bachor to czlowiek i jak juz sie urodził i żyje to raczej zabicie go jest zwyczajnych ch*jostwem. Zwlaszcza ze taki maluch nie moze się obronić i on swoją amtkę kocha najbardziej na swiecie. Dla niego matka to cale życie i wszystko co ma i zna, daje mu poczucie bezpieczeństwa więc ufa jej w 100%. I niewyobrażam sobie jaką trzeba być pindą zeby zawieść zaufanie wlasnego dziecka i tak się zachować. Każdy kto ma choć odrobinkę jakichkolwiek uczuć nie bylby w stanie tego zrobić. Jesli dla kogoś jesteś calym swiatem i ten ktoś jest w ciebie wpatrzony jak w obrazek, jest maleńką bezbronną istotką która z twojej strony spodziewa się tyle tego ze na jej wielką milość odpowiedsz swoją milością to mając w sobie choć minimum ludzkich uczuć nie zrobisz komuś takiemu krzywdy! Niezaleznie od tego czy lubisz dzieci czy ich nie lubisz.

Gość gość
po to powinien byc dostep do aborcji jak ktos nie chce dzieci

Gość wifigdańsk
zgadzam sie z gosciem 11.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja tez pamietam. T ja tez pamiętam.az sie plakac chce. wciaz mam w pamieci jej buźkę. i w sercu.

Gość gość
Powinien być dostęp do antykoncepcji darmowej i propagowana wiedza na jej temat. Już dziś przezywają dzieci z początku 5 miesiaca ciąży. Wraz z rozwojem medycyny zaczną przezywac maluszki z 3-4 miesiąca więc aborcja nie jest dobrym wyjsciem. Niczym nie ustępuje morderstwu już żyjącego dziecka. Co za rożnica czy to dziecko ma kilka miesięcy życia plodowego czy 6 miesięcy normalnego zycia? Ja bym stawiała na antykoncepcję, a jeśli już aborcję to zanim pojawi się akcja serca. Tylko ze w takim czasie to mało ktora kobieta orientuje się ze jest w ciązy jesli się o nią nie starała.

Gość gość
jesli zawiedxie antykoncepcja a ktos nie chce dziecka to aborcja powinna byc legalna. kto chce to ja zrobi kto nie to nie zrobi

Gość gość
Jesli zawiedzie antykoncepcja to są jeszcze tabletki "po" i można po nie sięgnąć. Ewentualnie aborcja farmakologiczna ale w pierwszych tygodniach ciąży. Dla mnie zabiejanie dziecka ktoremu już bije serduszko w niczym się nie rożni od zabicia kilkumisięcznego dziecka a tak jak pisałam wyzej kiedy widzialam aborcje w Indiach to to bylo normalne morderstwo. Moja znajoma urodzila synka w 5 miesiacu ciąży. Wlaczyli o niego 3 miesiace a teraz jest zdrowym maluchem i super się rozwija. w UK dopuszcza się aborcję w 5 miesiacu. To jest chore i nieludzkie.

Gość gość
ja mialam na mysli aborcje do 12tyg a nie 5mies

Gość esanm
Módlmy się za duszyczkę Madzi-teraz tylko tego potrzebuje i tyle możemy dla Niej uczynić.Łzy codziennie same cisną mi się do oczu i zadaję sobie pytanie:DLACZEGO?????NA ZAWSZE POZOSTANIESZ KOCHANA MADZIU W NASZYCH SERCACH.KOCHAMY CIĘ-SPIJ W POKOJU ANIOŁKU