Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna bestyja

Talia69,biodra 84! odchudzac sie???

Polecane posty

Gość Piękna bestyja

Waze 53kg,mam 160cm i takie wymiary jak wyzej;p odchudzac sie???

Gość zaciekawiony 131
A masz tłuszczyk?

Gość Piękna bestyja
Mam fałdke na brzuchu:(. Nie jem po 18,moze to powoli da rezultaty:)

Gość zaciekawiony 131
a może ta fałdka jest sexi?

69 w talii? Ja mam 11 cm mniej i jestem na diecie. No, ale ja mam 90 w biodrach.

Gość Piękna bestyja
Jak fałdka może byc sexi? Od listopada schudłam 10kg ale najgorsze jest to ze ja wcale tego nie widze i mam juz jakas obsesje.

Gość Piękna bestyja
Rhovannion nie uwazasz ze 58 w tali i 90 w biodrach nie wyglada smiesznie?

Wygląda, ale co ja poradzę, że mam taką budowę? Z dwojga złego wolę mieć talię, niż jej nie mieć, a bioder sobie nie wygryzę, skoro mam taki rozstaw kości. Chociaż biust mnie trochę ratuje, bo też mam 90, ale tylko trochę.

Gość Bo ja to mam
168 i waże 45 kg ; )

Gość Nawiedzony a.a.a.a.a.
Stanowczo powinnas sie przestac obrzerac !Jestes gruba !Wstydz sie ,

Gość Piękna bestyja
Kto jest gruby? Ja? Sory ale nie uwazam tak,ze jestem gruba. Nie chciałabym byc patykiem. Jeszcze tylko 3kg i bede w pelni szczesliwa:) Rhovannion moze jakos razem damy rade:)

Ja muszę zrzucić jakieś 7 żeby zacząć dobrze wyglądać. Przy 45 będę przypominać człowieka.

mam za grube nogi, dużo za szerokie biodra, a ćwiczyć mi nie wolno, przez moje kalectwo. Odchudzanie to jedyna metoda zrzucenia w moim przypadku. Po złamaniu kręgosłupa nie wolno ćwiczyć.

Gość Piękna bestyja
Hallo czy ktoś mnie tu słucha?? :) Jak wazylam 62kg to byla masakra. Przestałam jesc po 18,jadłam wszystko ale o polowe mniej i tak schudłam 10kg. Ale nadal nie czuje sie szczupla:( Ja gdybym wazyła 45 to bym wcale piersi nie miała,i tak juz mam małe!

Piękna bestyja- ja kiedyś ważyłam 75 kilo, zrzuciłam 20, jeszcze 7 bym chciała zrzucić, wreszcie bym mogła ubrać spódnicę bez wstydu.

Gość autorko a w którym miejscu
Ty mierzysz biodra?

Gość Piękna bestyja
Rhovannion a na jakiej dicie byłas? I w jakim czasie? Ja nie moge sie zmobilizowac teraz do diety:(. Pilnuje sie tylko zeby nie jesc po 18. A biodra mierze tam gdzie sie powinno,a co?

przestałam jeść prawie w ogóle i w 2 miesiące spadło 20 kilo, a potem powolutku doszłam do 52. Ale marzy mi się to 45 i nie mogę go osiągnąć. Koszmar...

Gość Piękna bestyja
A mozesz mi podac swoj przykladowy jadlospis?

Gość dghjkl
Jesteś za gruba...ja przy wzroście 173 cm ważę 54 kg....a ty jestes 13 cm niższa...polecam ćwiczenia i dietę..

dghjkl - Ty masz 10 kilo niedowagi, nikt tu nie chce być takim anoreksem jak Ty. przykładowy jadłospis Piękna bestyja? jedna kromka chleba, albo 2 sucharki, ewentualnie jedna krówka w 3 porcjach. I dużo wody, herbaty, kawy. To wszystko w ciągu dnia. Raz w tygodniu połówka piersi z kurczaka.

Gość Piękna bestyja
Tak pewnie masz zero cycek i plaski tyłek;p

od kiedy to posiadanie figury klepsydry wygląda śmiesznie? Zapewniam was, że facet szybciej poleci na taka co ma talię 60 i biodra 90 niż taką co ma w biodrach 80, więc nie odchudzaj się koleżanko :)

Ja mam w talii 65 cm w biodrach również 84, w tyłeczku troszkę więcej, ale jestem ogromnie zadowolona ze swojej filigranowej sylwetki, bo jestem niby drobna ale piersi i tyłeczek mam- a to atuty KOBIETY a nie kija od szczotki. Więc jak ktoś pisał- zainwestuj w hula hop i dzięki temu "sprawisz" sobie fajną talię.

Jessu, ja miałam 65 w talii jak ważyłam 65 kilogramów, czyli przy nadwadze, 70 przy 73, ech, chyba nie mam takiej najgorszej figury, z tego co widzę.

Gość ggddgegdh
masz fatalne proporcje. tylko te duże cycki cię ratują. cóż, jeżeli ten brak talii, to kwestia budowy, to trudno, ale jak jesteś otłuszczona, to odpowiedź brzmi: tak- weź się za siebie.