Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina i Agatka.

Myślę że powinniśmy wypuścić matkę Madzi. Kobieta biedna tyle już wycierpiała

Polecane posty

Gość Karolina i Agatka.

tyle łez :( Potwornie jej współczuje. Mam nadzieję że w tym kraju są jakieś ludzkie odczucia i ją wypuszczą i wszyscy powinniśmy zająć się swoim życiem. Ona już wycierpiała, łzy, śmierć dziecka. Nie życzę nikomu z was tego. Sama mam sześciomięsięczną córkę (Agatkę) i zarówno Agatka trzyma małe kciuczki za mamę Madzi jak i ja! Kasiu kochana nie poddawaj się , wszystko będzie dobrze! Karolina i Agatka.

Gość JANUSZEK......................
Ty się dobrze czujesz????

Gość fiu fiu9090
Autorko zaczynamy bać sie o Twoje dziecko, skro żal Ci zabójczyni własnego dziecka

Gość Karolina i Agatka.
Mam córeczkę - Agatkę - i wiem jak musi cierpieć ta matka :(

Gość Karolina i Agatka.
Moja córka ma dziwkarskie imię. To ,że taka zabiła to nie jest jej wina, może miała okres albo hemoroidy ? Skąd to wy mozecie wiedziec ..wy obłudnicy.ja jetem moze mało inteligentna bo skonczyłam podstawowkę i to niecałą

Gość Karolina i Agatka.
To nie ja to wyżej napisał. Nie posługuję się takim rynsztokowym słownictwem.

Gość rozpaczona;(
Nic jej nie usprawiedliwia,jezeli to byl wypadek i rzeczywiscie wypadlo jej dziecko to kazda normalna matka by wezwala szybko karetke zaczela ratowac dziecko co kolwiek a ona co ku... upozorowala napad niewiadomo gdzie zakopala dziecko cala Polske postawila na nogi klamala oszukiwala a plakala dlatego ze sie bala ze wszystko wyda a nie zdziwialabym sie jak by sie okazalo ze ona zabila specjalnie bo plakalo do wiezienia i tyle.Albo taka tragedia a ona idzie do kina na horror.Do wiezienia i zeby ja gnebili i spokoju nie dawali.

Gość ja w kwestii formalnej
powinno sie ja wypuscic i postawic pomnik uciemiezonej matki polki !

Gość ja w kwestii formalnej
powinni ja wyswiecic !

Gość matira6
autorko, a skąd wiesz, ze ta kobieta nie dopuściła się morderstwa własnej córki? Poza tym uważasz za właściwe zachowanie ukrywanie ciała dziecka i zwodzenie organów ścigania?

Gość fdgjkgjiksgjdfihj
Kochana mamusia która swemu tragicznie zmarłemu dziecku zafundowała taki los - poniewieranie ma mrozie I sciema dla kraju o porwaniu - ta kobieta jest chora! Powinni ją leczyć. ja wspólczułam dopki nie dowiedziałam się co zrobiła z madzią.Nie mając nawet pewnosci ze mała nie zyje!