Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zasmuconazakochana

Problemy z życiem erotycznym,pierwszy raz.

Polecane posty

Cześć ;) piszę do Was by sie wygadać i poradzić, mam chłopaka od 7 miesięcy, On ma 21 ja 16 lat, bardzo mi na nim zależy i od jakiegoś czasu myślimy nad tym zeby zacząć współżycie, problem jednak w tym że On jest juz doświadczonym facetem w tych sprawach miał nie jedną pannę przedemną a dla mnie to pierwszy raz :( boje się że zawiodę go albo nie spełnię jego oczekiwań, bardzo chciałabym żeby było mu ze mną dobrze,żeby na zawsze to zapamiętał ale mam obawy ze sie zbłaźnie zrobie coś nie tak, jestesmy już bardzo blisko ze sobą myślimy oczywiscie tez o zabezpieczeniu tabletki anty + gumki, i to pojawaia się kolejny problem ponieważ mam bardzo niereguralny okres, np. w niedziele (29.01) dostałam po raz pierwszy okres od listopada, i nie wiem czy w takim wypadku tabletki anty są skuteczne?proszę o poważne odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość sharky shark
Mądry gin zleci badania i dobierze tabsy jeśli wszystko ok z organizmem. Tabsy również regulują cykl. Sex jest dla tych , którzy potrafią podchodzić do niego na luzie(ale nie olewacko) i cieszyć się z niego a nie spinać i mieć jazdy w głowie, że tamte były czy coś nie tak. Sama widzisz, że jesteś zbyt zielona skoro o takich rzeczach nie wiesz lub nie wyczytałaś w necie.Gotowca chcesz a sama z siebie nic.Facet doświadczony(dla mnie twój to gówniarz) wie , że młoda dziewczyna i dziewica nie moze znać się na rzeczy , więc ją wprowadza w świat seksu powoli, cierpliwie i uczy. Inaczej ani sex przyjemny ani nauki żadnej

a jeśli on doświadczony, to nie wie, że tabletki regulują cykl? Nie podpowiada Ci? No i, kochana, Twój pierwszy raz, to Ty masz zapamiętać, a nie on, on powinien się Tobą zająć i Cię przez to jakoś przeprowadzić, bo dla większość dziewczyn to nic przyjemnego ;) jeśli faktycznie miał ileś panien, a wśród nich jakieś dziewice, to powinien wiedzieć, że ma się o Ciebie na początku zatroszczyć. Poza tym skonsultuj się z ginekologiem.