Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 3, 2012 zdupiony:D król rohanu mieszka w jakiejś wiosce:D zabitej dechami. wychodzi z palacu a tam wiesniak ze swiniami popiedala:D gigantyczne miasto jak na czasy średniowiecza - minas tirith a wszyscy mieszkancy sie schowali w jednej sali czy jak? czy zostawili cih tam wmiescie na nizszych poziomach na pastwe orków?:D w ogóle o co tu się bić w tym świecie jak tu same pola i łąki i stepy miast zero jak cos to jakieś zabite wiochy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Luty 3, 2012 u mnie też oglądają 55 raz chyba ile można... to ja sobie może u siebie Dziewczynę z tatuażem właczę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 3, 2012 radze zobaczyc szwedzka wersje. identyczna ale bardziej klimatyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 3, 2012 a i jeszcze motyww w 3 czesci jak wojo po wygranej obronie miasta w 30 minut jest pod mordorem:D:D:D::D:D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach