Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie som gwiazdy

gdzie gwiazdy kafe? czyżby imprezowały te noł najlfy?

Polecane posty

No mówiłam, kolejna idiotka. :) Pisząc "z metra cięta" miałam na myśli malutką, a nie jakiegoś pokurcza, na którego nick nawet nie zwróciłam uwagi. :D :D

musztarda - no widzisz czas do okulisty; * Dostaniesz dużą zniżkę na okularki, pozdro

Keri mogłaś iść!może akurat byś zaliczyła! musztardo Ty też powinnaś nabrać większego dystansu,po co te nerwy,zaparz sobie ulubionej herbaty,poczytaj ulubioną książke a od razu Ci się humor poprawi;-)

Bez przesady:classic_cool: a ja choć zawsze lubiłam polski,nie przełknęłabym polonistyki;-) co do cery,to może przed okresem jesteś?i zima pewnie ma negatywny wpływ na naszą cere,ja też mam suchą i wrażliwą w dodatku:O

22:39 [zgłoś do usunięcia] CarrieBradshaw-Preston Wiecie co, cos mi sie dzieje z piękną buźką. Mam straszna cere, pryszcze mi wyskakuja, a jest wysuszona. Napierrdalam kremy nawilzajace, witaminowe i nic. Posłuchaj starszej koleżanki. :) Widać masz już taką warstwę naskórka, że nic się przez nią nie przebije. Zrób chociaż piling. Choć moim zdaniem, powinnaś iść do kosmetyczki na mikrodermabrazję. Zrzuć skórę. :D

Musztarda dzieki, już drugi raz skierowałas w moim kierunku poradę. Jestem wzruszona. :classic_cool: Co do mikro, to miałam kiedys taka fajna gabke z allegro, serio efekty byly spektakularne, jak po zabiegu, ale gabka juz stara, a nie ma w chwili obecnej takich na allegro. 😭

Bradszczoch... idź do kosmetyczki, gąbki to jest jakieś gówno. Niech Ci, brutalnie powiem, zedrze tę sparciałą warstwę. Uwierz mi, będziesz miała buźkę, jak dupcia niemowlaka. :)

Byłam kiedys na mikro i mam porównanie co do tej gabki. Poza tym, ta gabka pomogla mi sie pozbyc celluitu i rozstepow na biodrach. Zajebista byla. Moglam zamowic wiecej, ale zamowilam tylko dwie, jedna do doopy, a druga do twarzy. :classic_cool:

I żeby nie było... stara dupa jestem, ale do kosmetyczki chodzę od 25 roku życia, co najmniej. Nie z powodu problemów, ale żeby im zapobiec. :)