Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lunamilosci....

CZY ON MNIE PODRYWA?

Polecane posty

Gość lunamilosci....

rozmawia ze mna pyta mnie jaki jest moj ideal faceta i czego oczekuje od kandydata jest mily az za bardzo nawet taki glupi przyklad jak mial na gg status nieprzeszkadzac to sie nie odzywalam a on do mnie napisal ze ty masz profity to sie ciebie nie tyczy . nie wiem co myslec , podoba mi sie . narazie udaje niedostepna;]

pewnie bada czy ma szanse na bzyk;-)

Gość przstan dziewczyno
po co udawac niedostepna. ewidentnie mu sie podobasz. Badz mila i zahcowuj siem normalnie

masz profity? a jakie masz profity z tego?;-) chyba mial na mysli "wzgledy specjalne" a nie zysk - olalabym takiego sciemniajacego czarnoksieznika;-))

Gość lunamilosci....
przstan dziewczyno jestem mila zawsze a on az za bardzo i strasznie mi slodzi:)

Gość .,m,.m
profity:):):):):):):) chyba autorka nie zrouzmala nawet problemu, wiec wychodzi na to ze jest rownie scie,mniala jak adorator:) sory autorko, bez obrazy:) odnoszac sie do tematu-jasne ze jest toba zainteresowany z tego co piszesz

chce cie wiec ewidentnie zbajerowac;-) w czym tkwi zatem twoj problem? bo nie rozumiem. jelsi tez ci sie podoba to go for it;-) a jelsi nie to olej go - bo koles jest plytki n amkasa;/

Gość lunamilosci....
czasem aż siedzę nago przed kompem, czekając na wiadomości i tarmosząc przy tym pieroga

pieroga?;-) a co to za slownictwo - rodem z przedszkola;-) sproboj pentracji wibratorem - albo delikatnie pobaw sie z lechtaczka;-) a pieroga odstaw;/

Gość dziś na pomarańczowo
profity hahaha cóż za inteligencik :D osobiście olewam facetów przeprowadzających wywiad środowiskowy. a co lubisz, a gdzie pracujesz, a jakich lubisz facetów, a ile zarabiasz, a czym jeździsz, a gdzie mieszkasz, a z kim mieszkasz itd. itp. co to ma być? rozmowa powinna przebiegać jakoś tak naturalnie, od słowa do słowa można ciekawą konwersacją dojść do wszystkiego, co nas interesuje, a nie takie sztywne przesłuchania jak na policji. zawsze w takich sytuacjach mam wrażenie, że muszę się tłumaczyć ze swojego życia, a tego nikt nie lubi. jak ktoś chce mnie poznać, niech lepiej spędza ze mną czas, rozmawia i obserwuje reakcje, to najlepsza metoda.

Gość lunamilosci....
dziś na pomarańczowo alez my sie spotykamy a gg tylko wtedy jak jest w pracy;)

Gość serekwiejskiiiiiiii
tak. pieroga. jeśli ty uważasz, że wszystkie mają najwyżej pieprzyka to radzę właśnie wrócić do przedszkola. i nie chodzi o łechtaczkę tylko o całą cipkę. ale rozumiem, że jest ci t to obce :D🖐️