Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lullabyyyyyy

Warszawa-Saloniki

Polecane posty

Gość tamte saloniki
to salony a nie saloniki

Gość cos Ci sie pomyliło
w wawie sa tylko łazienki saloniki to w wersalu

a, więc jednak lecisz :D a kiedy? jakby co możesz zatrzymać sie u mnie :D ( o ile w czerwcu...-lipcu)

lece, o ile znajde jakis lot, jak nie to bede musiala czekac do lata do Aten nie chce leciec, zeby nie wzbudzac podejrzen zonki :D Czkawka, czemu mialabym sie zatrzymywac u ciebie? :classic_cool:

ojej no tak sie zaoferowałam,żeby wyjść na miłą und sympatyczną :D :classic_cool: a Ty mie nie wiem o tzo podejrzewasz 😭

nie no ja mieszkam akurat daleko od lotniska...:o moi rodzice jak ich odwiozłam to zdązyli juz do turcji doleciec a ja jeszcze sie tłukłam do domu :O :D:D:D:D ale zawsze lepsze to niz siedzieć tam...chociaz na lotnisku pewnie tez mozna kogos poznac:classic_cool:

no ale nie chce mi sie czekac w wiedniu czy gdzies w niemczech :o wolalabym bezposrednio, zwlaszcza ze chce leciec na dwa dni i nie chce poswiecac wiecej czasu na przeloty niz pobyt :D

nie znam topografii grecji, ale to nie lepiej już jechac byle gdzie bezposrednio z Polski i tam sobie podjechac? niz do niemiec i do grecji?

a w grecji tez nie chce mi sie dojezdzac i wydaje mi sie, ze w okolicy jest to najwieksze lotnisko

nienawidze latac :o dlatego tez chce leciec bezposrednio, by miec to jak najszybciej za soba hmm nie sikalam jeszcze z ekscytacji hahaha