Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiepytakomam

stosunek przerywany a ciąża

Polecane posty

Gość takiepytakomam

Niedawno zaczęłam się kochać z chłopakiem i chodzi o to, że pierwsze trzy razy przy przerywanym tak jakby wyciągał w trakcie wytrysku albo przy samym początku jak go dostawał. Teraz znowu nie zdążył a później jeszcze raz gumka zleciała bo raz korzystaliśmy po przerywanym z prezerwatywy. Zaczynam się zastanawiać jak duża szansa jest by zajść w ciążę przy takim seksie? Niby kontroluję dni płodne i powinnam ich teraz nie mieć a okres dostać za tydzień. Macie doświadczenie z tą metodą?

Gość Taki jeden ziom :P
No ja mam doswiadczenie... W sumie juz mam 3 potomkow.

Gość Usuwacz chwastów
Ludziom, ktorzy nie maja pojecia o seksie powinno sie tego zabronic - robia wiecej szkody niz pozytku dla spoleczenstwa.

Gość mandrgaooper
tak my mamy bardzo dużo doświadczenia z ta metoda metoda kalendarzykowa polega na tym ze w środku cyklu sĄ DNI NIEPŁODNE od pierwszego dnia miesiączki sa dni płodne i zaraz przed...w te srodkowe dni konecznie do końca.........idz TY dzieciaku spać a nie myśl o sekse masz nasrane w głowie zajmij się nauką I MYSL O pracy bo ja na ciebie leniu smierdzący robić nie będę bo z mojej pensji idzie na takich jak ty

Gość takiepytakomam
do ostatniego użytkownika: pierwsza sprawa to może sięczepiaj innych co do tego na co idzie twoja pensja. utrzymuję się sama, mam wielkie mieszkanie i mało prawdopodobne, że masz dużo lepsze warunki niż ja. nie narzekam i stać mnie w razie czego na posiadanie dzieci. pytam się uprzejmie bo nie mam za dużego doświadczenia w sprawach seksualnych ale to nie znaczy, że jestem jakaś głupia czy nieodpowiedzialna.

Gość synka mam
ze stosunku przerywanego .Nie zale sie bo slodziak z niego jest i kochamy go obydwoje :)Pewnie bysmy odwekali decyzje o dziecku w nieskonczonosc . Ale napewno to nie jest metoda na zpobieganie ciąży :)Tabletki +prezerwatywa to prawie 100 procentowa gwarancja .Prawie bo gumka peknie ,tabletki przy chorobie antybiotykach stesie itp nie zadzialaja.

Gość ja można mieć tak mierne
pojęcie o antykoncepcji i sie brać za seks