Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez bronilam rodzicow

CZEKALYSCIE ZE STRATA DZIEWICTWA DO SLUBU???

Polecane posty

Mam kolezanke ktora ma juz 30 na karku i dalej czeka, sa z chlopakiem juz pare lat on caly czas naciska ale ona trzyma sie twardo i mowi , ze dopiero po slubie :) Ja mialam bardzo bujne zycie sexualne a i teraz z mezem po 5 latach znajomosci kochamy sie jak kroliki :) Nie wyobrazam sobie czekania do slubu...

podnosze :) chyba wszyscy tylko o sprawie Madzi mowia :( Moze niech kafe nosi nazwe Magda

podnosze :) chyba wszyscy tylko o sprawie Madzi mowia :( Moze niech kafe nosi nazwe Magda

Gość vvvvvvala
nie czekaliśmy do ślubu i w ogóle nie mamy ślubu.

a no tal bo teraz w modzie konkubinaty :O

Tez nie czekalam do slubu..... i nawet do teraz go nie mamy,ale ze soba jestesmy . ];]

saeira, tylko do jakiego czasu ze soba bedziecie :D

Gość żiny
forum nosi nazwę Magda? Bo są idiotko ważniejsze rzeczy niż utrata dziewictwa! W d. . Tu mamy pierniczenie o utracie dziewictwa pustaku

Jak narazie jestesmy ze soba 6 lat .... Dziecko w drodze urodzi sie w tym miesiacu :) Wydaje mi sie,ze nie ma na to reguly,ze slub a pozniej sex.... Teraz juz jest rownie z tym... Ja nie czekalam ze tak to powiem ,,DO SLUBU" bo wiedzialam ,ze to ten i zaden inny,a co nam da slub ?? Nic... tylko,ze na papierze bedziemy malzenstwem ;

Gość zrobiła to sama?
Nie czekałam ze stratą dziewictwa do ślubu, ale-też- nie oddalam go pierwszemu-lepszemu, po dwóch dniach znajomości...:p Półtora roku facet o mnie zabiegał zanim mnie rozdziewiczył...:D A potem wzięliśmy ślub...A potem żyliśmy długo i szczęśliwie...:D

żiny, juz mi sie srac chce ta sprawa Magdy i pewnie calej Polsce tez. Zal mi tego dziecka ale juz nie moge wiecej mowic ani sluchac o tej sprawie. pustaku :P

Gość żiny
jak ci sie srac chce to tu nie wlaz pusta cipo sam sposob w jaki sposob w jaki mowisz o tej tragedii swiadczy o tobie pustaku jakbys miala odrobine empatii i kultury to bys tak nigdy nie napisala.

Gość nie czekalam i nie zaluje
z moim partnerem jestesmy ponad 8 lat razem i mamy drugie dziecko w drodze.w wakacje chcemy wziac slub cywilny,ale tylko i wylacznie po to,zeby ulatwic sobie zalatwianie spraw urzedowych nie sadze,zeby po 8 latach zwiazku jeden podpis cos mial zmienic

żiny, a wez sie kurwo odpierdol ! Chcesz sluchac o tej sprawie to sluchaj i mow ja ci nie bronie ale nie mow mi o czym mam mowic i czytac. Kretynko jebana!!!!!!!!

Gość żiny
no to pokazalas klase. Hipokrytka pusta a jak tobie nie pasuje to tu nie właź za grosz szacunku do niczego nie masz. Kur . . To z ciebie jest pusta i wredna,bez skrupułów. Epitety których używasz pasują tylko do Ciebie i twego zachowania

Autorko a co masz do ludzi,którzy nie mają ślubu?!!Bo mnie to zirytowało! Nie każdy chce brać ślub,a Ty mi tu pieprzysz,że konkubinaty są w modzie...Co mnie jakaś moda obchodzi?Żyję tak jak chcę.Ze ślubem czy bez ludzie kochają się tak samo!Nie będę brała ślubu po to żeby rodzina była szczęśliwa...to jest moje życie.I nie gadaj mi tu o modzie..bo to nie o to chodzi.

Gość Skórkaa
o jej 'wybitnym intelekcie' świadczy,że taki temat zakłada w dziale o macierzyństwie.

a odpierdolisz sie ziny? czy nie. w dupie mam ciebie i ta sprawe, zygam nia i nie mam ochoty o niej slyszec.

skorka, a gdzie mam xzakladac? macie dzieci chyba nie z niepokalanego poczecia, prawda?

Gość Skórkaa
masz do tego prawo ale każdy NORMALNY człowiek nawet jak tak sądzi to przemilczy to bo ma coś w tej głowie a ty nic w niej pustaku nie masz. Oby ciebie tak kiedyś w obliczu tragedii potraktowali. Może coś dojdzie do twojego egoistycznego i zakutego łba.

Gość Skórkaa
a tematy to w dziale o malżeństwie o uczuciach albo małżeństwie. Dobrze żiny ci mówiła.

Gość żiny
skórka do takiego parapetu nic nie dotrze. Ona jest pokroju tej morderczyni.

Gość Rebeczka
a tak wgl to dzieci są z poza małżeństwa i nie każde małżeństwo je ma więc głupich argumentów używasz:p