Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kusi_mnie

ZDRADA czy się zdecydować???

Polecane posty

Gość kusi_mnie

Mam 34 lata, moim jedynym partnerem był i jest tylko mąż. Mamy 2 dzieci. Nigdy męża nie zdradziłam. Nigdy też nie miałam takich myśli by go zdradzić. W łóżku układa nam się b.dobrze. Jednak odkąd się przeprowadziliśmy i poznałam nowego sąsiada pojawia się on w moich myślach, trwa to od wakacji. Kręci mnie on, jego spojrzenie, przypadkowy dotyk. Wiem,że ma narzeczoną, mieszkają razem. Kiedyś on coś mówił że trzeba korzystać z życia ale być dyskretnym czy coś w tym stylu. Wiem,że mu się podobam. On mi też. Myślę,że jak znalazłabym się z nim sam na sam to kręciłby mnie jego dotyk, seks z nim. Czy mam dać się poniesć chwili czy lepiej unikać go sam na sam? Wybić sobie tą zdradę z głowy? Ale on mnie tak kusi To nie prowokacja, nie wiem co zrobić. Może to był błąd że nigdy nie kochałam się z innym ...?

oczywiście , ze się zdecyduj...po co masz się zatracać tylko z jednym frajerem - bądź nowoczesną kobieta i trendy....niech małżeństwo nie truje Ci życia...wyzwól się od ciężaru i zasmakuj prawdziwego życia...

Gość wybić sobie z głowy
potem uwikłasz się w podwójną grę i będziesz nieszczęśliwa. Już nie tylko pożądanie będzie odgrywało role w waszych stosunkach, ale i uczucia. Nie mówiąc o wyrzutach sumienia, które na bank się pojawią. Inna sprawa, że jesteś skrzywiona moralnie skoro masz takie dylematy.

Gość kusi_mnie
Nigdy nie miałam takich chęci, myśli o zdradzie. Nigdy nie przypuszczałabym że mnie to spotka, że mogę tego chcieć. Psychicznie nie wiem jak dałąbym radę, mąż oczywiście nie mógłby się o niczym dowiedzieć, tak samo jak i narzeczona sąsiada. Sama nie wiem czy pozostać wierna mężwoi i nigdy nie spróbować nic z innym? Jejku ale on mnie kręci, kusi, śni mi się ...

Gość antykreatura
Wnioskuję że jesteś tępa i nie posiadasz wyobraźni. Normalna kobieta uprawiając seks z mężem wyobrażałaby sobie sąsiada i wszyscy są szczęśliwi

Gość sdsx
Każda zdrada kiedyś wyjdzie a twoje życie zamieni sie w piekło. To bilet w jedną stronę. Nie bedzie powrotu. Kochasz męża, kochasz dzieci? Czemu chcesz to zdradzić. Mam za soba zdradę narzeczonej - szlag trafił miłosć, chociaz jesteśmy z soba nadal ale to juz nie jest to mimo, że stara sie calymsercem naprawić.

Gość xxxxadsasd
nastepna niedopieprzona mezatka

Gość 5-10-15
Zapytaj się męża, może on ci coś poradzi.

daj sobie spokój, nie warto marnować swojego życia dla paru marnych chwil, a co jak okaże się że sąsiad jest beznadziejny w łóżku - będziesz żałować do końca swych dni, a jeszcze jak sie wyda... szkoda dzieci i męża , niewinny jeden raz może załatwić twoja rodzine na zawsze, teraz twoje dzieci sa najważniejsze a nie twoje 4 litery... żenujące zachcianki...

Gość silenea
Nie rób tego... proszę nie rób... ja wiem co mówię, byłam w takim układzie i teraz przeżywam piekło... piekło rozstania i piekło wyrzutów sumienia. Ni rób tego i wcale nie ze względu na męża, dzieci czy narzeczoną sąsiada - nie rób tego bo skrzywdzisz przede wszystkim siebie...

nie rób tego, bo będziesz żałować. To początek końca. Nawet jeśli mąż się nie dowie, zniszczą Cie wyrzuty sumienia, to ogromny ciężar nosić w w sobie taką tajemnicę i patrzeć w oczy partnerowi. Ja bym nie potrafiła. To okropne zrobić coś takiego drugiej osobie

Gość sharky shark 2
Zrób to, zrób...Przecież zdecydowana część kobiet lubi jazdy, ekstrema i destrukcje. Musisz spróbować...:P

Gość kusi_mnie
On by nic nie wydał, ja mężowi też nie, ale jak bym dalej żyła, nie wiem, czy sumienie by mi pozwoliło. Ale to podniecające by mieć kochanka, jednak nigdy nie zdradziłam i to i kusi i męczy mnie, dręczy czy warto. Może jeszcze wypowiedzą się osoby co były w takiej czy podobnej sytuacji?

Gość przekonaj sie na
włsanej skórze i na włąsnej rodzinie nie wyda sie - nie badz smieszna zawsze sie wydaje workiem na sperme chcesz byc i tyle

Gość tez_popieprzony
dlatego branie sobie zony dziewicy lub takiej co przynajmniej kilku chji w pipce nie miala to proszenie sie o klopoty :). wczesniej czy pozniej przyjdzie na mysl jak to by bylo z innym. nie ma innej opcji. dotyczy to oczywiscie facetow rowniez.