Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

po jakim czasie test pokazal wyrazna druga kreske?

Polecane posty

Gość rumianek dzbanek
Od razu pokazał, nie musiałam czekać przepisowych minut, tylko sekundy. Robiłam w dzień spodziewanej miesiączki.

rumianek dzieki za odp ale mi chodzilo nie o przepisowy czas czekania na pojawienie sie kreski a ilosc dni od spodziewanego okresu...staramy sie o dzidziusia,dzis jest 29 dc.ostatnimi czasy okres mam w miare regularnie,test owulacyjny potwierdzil owulacje piekna wyrazna kreska w..16 dniu. nie chce sie jeszce nastawiac ani cieszyc bo ta kreseczka jest taka slabiutka...

Gość rumianek dzbanek
No to też napisałam, że w dniu spodziewanej miesiączki, czyli 32 dc, przy cyklach 32-dniowych, owulacja na podstawie temperatury w 16 dc. Dalej nie kumam, czemu kobiety nie wierzą "drugiej kresce"? Boisz się poronienia?

Gość rumianek dzbanek
No coś chyba cię gdzieś czytałam na forum... No to cóż, sama na pewno wiesz, co masz robić, a ciąża już jest i tyle.

nie wiem czy to mnie czytalas bo nie wiem co czytalas. tak w ogole teraz zerknelam w kalendarz. miesiaczka jest 14 dni po owu..wiec sorki ,wkradl mi sie blad w obliczenia. to dzis jest dzien kiedy planowo @ powinna byc.:) Rumianku jesli jestem w ciazy to niesamowicie mnie ta wiadomosc ucieszy:)

Gość rumianek dzbanek
Pamiętam, że byłaś chyba już w ciąży - o to mi chodziło, zresztą nieważne. Kreska to kreska, masz dzidziola w brzuchu :D

Gość adela_89
mi pokazał odrazu po kilku sekundach, kreska była bardzo wyraźna, ciemnego koloru. to było 20 dni od spodziewanej miesiączki. Na drugi dzień lekarz powiedział ze to 7 tydzień ciąży. Nie martw się, w końcu się uda i zostaniesz mamą :) trzymam mocno kciuki! :*

a o ten wpis Ci chodzi. kiedys faktycznie wszystkie moje objawy wskazywaly na ciaze. wyszla mi nawet taka jak druga kreska,zamiescilam wtedy nawet zdjecie do oceny.kilka dziewczyn ja widzialo inne powiedzialy ze raczej nie.a jakis czas pozniej @.... Rumianku daj boze aby Twoje slowa sie sprawdzily:*

Gość rumianek dzbanek
No to w poniedziałek beta i będziesz miała czarno na białym - mam nadzieję.

Gość bertkka
Tarowniczko czesto jest tak, ze jesli widac cien drugiej kreski to ciaza jest. Jesli masz mozliwosc to daj zdjecie.

niestety moj tel robi niezbyt wyrazne zdj..wiec to bez sensu.no nic pozostaje poczekac kilka dni i zrobic kolejny test:) jesli jestem w ciazy to wtedy juz na pewno kreseczka bedzie wyrazna.:)