Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinn24

miękka erekcja

Polecane posty

Gość Marcinn24

Mam 24 lata. Nigdy nie miałem problemów z erekcją a tu takie coś. Dostaje normalnej erekcji a po jakimś czasie zaczyna mi mięknąć. Czasami się uda odratować a czasami nie. Stresuje się przez to. Co to może być?

Gość adam;adam
jak to za duzo masturbacji? tego nigdy nie jest za duzo!

Gość mariner
masz problemy z ukladem krazenia ,idz do seksuologa i zacznij diete oczyszczjaca .Masz pozatykane zyly i tetnice w kroczu ,odpowiedzilane za prawidlowy doplyw krwi do wacka .SEKSUOLOG!

Gość mariner
Otoz to! biegaj minimum 30 min dziennie ,graj w jakies gry zespolowe! jednym slowem aktywizuj sie ! Pomaga tez witamina B complex + Ginko forte ale na efekt trzeba poczekac.Odstawic kielbasy a zaczac jesc ryby,ograniczyc jedzenie chleba i generalnie zrzucic miimum 5 kg Warzywa i owoce powinny stanowic minimum 75% dziennego przerobu :)

Gość Marcinn24
Czyli mówicie, że to kwestia braku ruchu i diety? No z tym się mogę zgodzić bo akurat jest zima i nie jestem aktywny a do tego moja dieta nie jest bogata w warzywa i owoce. Już myślałem, że będę musiał kupować jakieś viagry :)

Gość forek34
ja nie mam takiego problemu. odkąd zacząłem używać Maxigry Go to mój penis zawsze jest twardy kiedy tego potrzebuje. po prostu żuje ją przed seksem i mam pewność, że wszystko pójdzie po mojej myśli.

Gość gość
Jak kobieta potrafi sie zajac k*****m oraz jest ladna i seksowna to jest twardy i wzwiedziony bardzo dlugo.;-)

Gość Teppic No1
Powiem tak. Mam 32 lata, więc trochę więcej. Byłem jednak wiele lat aktywny, więc założę na tę chwilę, że mamy porównywalną wydolność, bo od 2 lat nie ćwiczę. Też mi się to zdarza, po jakiejś godzinie od rozpoczęcia części właściwej seksu. Nie jest to uciążliwe, bo a) wtedy narzeczona ma okazję wziąć go całego do ust, b) da się to odwrócić, podnieceniem. Chodzi o to, że seks to i wysiłek i "rozrywka" :D Na czas pewnych sekwencji pożycia, mężczyzna może podświadomie przedłużać pewną czynność w stosunku do tego, co jego wydolność mu umożliwia, z przyczyn oczywistych. Żeby to zrobić, musisz skupić się bardziej na czynności a mniej na doznaniach, stąd, być może, słabszy wzwód. Potraktujcie to (ty i ktokolwiek, z kim się bzykasz) jako sygnał, że czas na odrobinę przyjemności dla ciebie ;-)

Gość wloch45
a może po prostu zaczęły Ci się problemy z erekcją. w tak młodym wieku to też się zdarza. ja na swoje (mam 45 lat) zastosowałem Maxigrę Go - ten lek przepisał mi lekarz. zastosowałem i nie żałuję. Maxigra Go wyprowadziła mnie z moich męskich problemów.