Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magduchaW

co sądzicie o tym zestawie?

Polecane posty

Gość magduchaW
moze byc czy jak na slub cywilny za bardzo "biurowy" ? chcę kupic cos,co potem bede mogła wykorzystac na codzien nie w moim typie sukienki z cekinkami,z błyszczącej tafty itp

Gość magduchaW
bolerko czrne,rzecz jasna

Gość w11.
jak dla starej dewoty na roraty a nie na slub

Gość magduchaW
no nie przesadzajcie,ale ok kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie

Gość znajdz na necie zdjecie
buty jeszczejeszcze,ale wygladaja na niewygodne sukienka -tragedia, nie wiem ktory kolor chcesz ale ta niebieska to bron boze, tani pasek i co najgorsze za ta cene TRAGIZNIE I MASAKRYCZNIE BRZYDKO uszyta!!! bolerko- ??? sorry ale mamy 2012 rok.

Gość znajdz na necie zdjecie
do tego dlugosc bolerka 3/4 i jakies rozszerzone rekawy :O o matko boska........ no slow mi brak. ile amsz lat aurotko? 50?

Gość norbus
znajdz na necie zdjecie do tego dlugosc bolerka 3/4 i jakies rozszerzone rekawy o matko boska........ no slow mi brak. ile amsz lat aurotko? 50? umiesz czytac baranico? rękawy 3/4 i gdzie tam pisze,ze rekawy rozszerzane??? autorko,mysle,ze strój elegancki,stonowany i przyda ci sie jeszcze na codzien tylko te buty troche wysoki obcas,ale jesli umiesz w takich chodzic to jak najbardziej

Gość magduchaW
znajdz na necie zdjecie widac ze ty lubisz pstrokacizne,jestes z pod znaku sroki? sukienka niebieska,owszem:) pasek bedzie inny mam 34 lata i nie zamierzam zakładac słitasnych sukienus w kolorze róż z cekinkami

Gość hsderwyrwa
Witam Cie autorko:) Ile masz lat? Pytam sie bo ten zestaw wg.mnie jest dla np.50letniej kobiety!!!

Gość magduchaW
skoro dla 50-tki to zatem zaproponuj cos bardziej gustownego:)

Gość guziczek bez pętelki
jesteś w żałobue że na czrno? zdecydowanie nieeeee....

Gość magduchaW
no nie przesadzaj te sukienki są poprostu śmieszne,a szczególnie ta pierwsza-zupełnie nie mój styl wole klasyke i elegancje jestem dosc postawną kobitką i w tamtych kieckach wyglądała bym karykaturalnie mam 167 cm i waze 68 kg więc wiotka jak osika nie jestem,musze co nieco zatuszowac

musze szczerze przyznac,ze ta czarna z paskiem od magduchy duuzo lepsza:) a buty mi sie podobaja,nie wiem co od nich chcecie..choc obcas wysoki i duze otwarcie z przodu,nie wiem czy ci palce nie bede wyjezdzac