Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panapo

UTRZYMUJĘ RODZICÓW

Polecane posty

Mam 27 lat.Pracuję, po opłatach dojazdu do pracy i spłacie raty kredytowej zostaje mi 1200zł, utrzymuje dom na wsi i bezrobotnych rodziców, którym brakuje jeszcze kilku lat do emerytury. Chłopak zostawił mnie bo stwierdził ze sytuacja jest chora.. Wiecie jak jest teraz ciezko o pracę, moi rodzice są starzy, trochę schorowani (mama wstała z wózka inwalidzkiego- to zabrali rente) ojciec mimo cukrzycy i choroby serca pracował na budowach, teraz nie ma pracy. Dajemy radę z moją pensją, ale czy ja mam szansę na jakiś związek? Czy kolejny potraktuje mnie tak samo?

Gość stud3nt
Jak najbardziej. Sam jestem w podobnej sytuacji - pomagam finansowo i fizycznie swoim rodzicom, jak mogę najlepiej. Nie ma w tym nic dziwnego, złego ani chorego. Oczywiście, mam tu na myśli normalne rodziny. Nie dziwię się dzieciom alkoholika-sadysty, że nie chcą mu dawać pieniędzy. Ale są to, mam nadzieję, sporadyczne przypadki, moi rodzice są wspaniali. Nie załamuj się ani nie poddawaj - jestem przekonany, że w końcu trafisz na równie odpowiedzialnie podchodzącego do sprawy chłopaka.