Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mnie ta madzia obchodzi

Są większe tragedie niż śmierc Madzi!!!

Polecane posty

Gość co mnie ta madzia obchodzi

Są większe tragedie niż śmierc Madzi!!! Np. Hanka Mostowiak umarła a teraz w klanie Jaś pewnie będzie czekał na nową nerke a Rysiu Lubicz umiera. Inni też mają tragedie.

Gość dellicje
głupich nie sieją, długo nad tym "żartem" myślałaś>

Gość nie chce mi sie wymyslac nicku
zgadzam sie z autorem

Gość moniczka dorotka wojnarowska
Też myślę jak autor :)

Cala Polska zyje tym co ostatnio sie wydarzylo. a ja sie pytam po jaka cholere. Na swiecie dzienie ginie setki malych dzieci i jakos polaczki o tym nie myslicie dzien i noc. A teraz sprawe celowo naglosnili i cala polska placze ludzie beda jezdzic ze zniczami i tego typu podobne brednie. PO cholere przejmujecie sie czyms na co i tak nie macie wplywu i cos co was wogole nie dotyczy. K**wa ludzie nie macie wlasnego zycia. Musicie zyc zyciem innych ludzi. Zalosni jestescie. No stala sie tragedia no i trudno. Zamiast ciagle zakladac tematy o madzi i jej rodzicach to kleknijcie pomodlcie sie za madzie i tyle. Dziekuje. Ja pie**ole ale z was ludzie. Niby tacy wrazliwi i wogole. J**ani hipokryci i ciemnogrod.

Gość dellicje
kretynki widziecie ironie w tym co autor napisal, ze smierc hanki mostowiak to wieksza tragedia od smierci magdy ?? to zycze np Stefankowi tu wspomnianemu, zeby zmarł w strasznych okolicznosciach i kazdy kto zna moniczke olał jej dramat

Gość miszmaszmaszmisz
16:56 [zgłoś do usunięcia]moniczka dorotka wojnarowska Ja nie pije i nie cpam a nawet nie pale jak zapewne matka Madzi. zapewne to jestes meeeeega kretynka

dokaldnei na calym siwecie dziennie umiera tysiace ludzi itysiace sie rodzi. tak to wszystko jest skonstruowane.

Gość kazda tragedia
a szczegolnie smierc dziecka i to w tak dziwnych okolicznosciach , bo nikt nie wie jak naprawde było budzi ogole poruszenie. Moim zdaniem matka magdy zachowała sie jak ostatnia szmata i o tym nalezy publicznie mówić. Takie rzeczy nie zdarzają się co dzien

Przecież wiadomo że była pijana albo nacpana, która normalna kobieta ucieka z miejsca wypadku. To godne mężczyzny, ale nie kobiety, my kobiety jesteśmy delikatne jak kwiatki. ps. czasami chciałabym byc jak Alutka z rodziny zastępczej

Gość miszmaszmaszmisz
kazda tragedia otoz to, a poniewaz sa ludzie mniej lub bardziej podchodzacy emocjonalnie do tego typu spraw to dyskusja jest jak najbardziej na miejscu, nie wiem tylko co kogo obchodzi ile jest topikow na ten temat, jak nie pasuje to nie wchodze, nie ekscytuje sie ani sie nie udzielam, koniec kropka...

Gość pan.jan.
delicja jestes jebnieta w chooj, no tak teraz media maja uzywke,cały dzien w kołko to samo

Gość dellicje
moge byc jebnieta ale mam serce moniczko- jasnowidzem jestes ???