Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbombardowana_laleczka

filmy w necie

Polecane posty

zna ktoś jakąś strone gdzie można obejrzeć film? kiedys były jakieś normalne a teraz co gdzies wejde to po rejestracji okazuje sie że trzeba sie rejestrować gdzieś tam jeszcze i wysyłać smsa. wysłałabym gdyby gdziekolwiek było napisane ile kosztje ten sms. kiedys to było prostsze:/

Gość sharky shark 2
no lipa jest ostatnio:( Może iplex.pl, kinopecetowiec,kino5 jeszcze działają albo you tube ma filmy w odcinkach po 10-15 min?

http://iptak.pl/ Tutaj masz wszystkie filmu z YT (albo prawie wszystkie). Nie są podzielone na krótkie odcinki. Rejestracja jest darmowa. Chyba nawet nie trzeba linka aktywacyjnego z maila klikać.

Działa na pewno. Ja tam o dawna już oglądam. Dość szybko są nowości. 2 tygodnie temu były już "Listy do M.", a "Musimy porozmawiać o Kevinie" był dzień przed premierą kinową w Polsce :P Wszystkie są z lektorem, albo z napisami.

mi sie marzy ostatni Harry Potter. byłam w kinie i wyszłam zachwycona. mam dzisiaj wolną chatę, imprezować mi się nie chce więc to dobry plan na wieczór. chłop wróci dopiero po 22:P

Jesteś tu jeszcze? Jakiś czas temu znalazłem instrukcję, jak oglądać filmy bez limitu z darmowego konta. Często jest tak, że za darmo możesz obejrzeć np 20 minut filmu, a żeby zobaczyć caly trzeba mieć konto "premium", czyli płatne. Na jakimś forum ktoś pisał, że na tym darmowym koncie włączasz i pauzujesz film. Czekasz, aż cały się załaduje odłączasz internet oglądasz za darmo cały film. Nigdy tego nie próbowałem, więc nie wiem ile w tym prawdy.

jestem:) dzieki za zainteresowanie. stwierdziłam, że lepiej po prostu ściągnąc:) nie wiem czemu się tak porobiło, kiedys normalnie ogladałam filmy.ten iptak jeszcze w miare ok jest. własnie oglądam wojnę polsko ruską. harrego nie mają:/