Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znak zapytaniaaaa!!

pokoj czy kawalerka?????

Polecane posty

Gość znak zapytaniaaaa!!

Przeprowadzam sie do innego miasta, prawie nikogo tam nie znam - moze 1, 2 osoby:/ miasta tez dobrze nie znam, bylam tam raptem kilka razy. Otoz mam pewnien dylemat - nie wiem czy wynajac pokoj w mieszkaniu z innymi osobami, czy kawalere, gdzie cale mieszkanko byloby tylko do mojej dypozycji. niby kawalerka wygodniejsza ale wracac do pustego mieszkania, gdy nawet nie ma sie gdzie wyjsc i z kim pogadac na miescie bo sie zwyczajnie nikogo nie zna - troche przygnieciajaca perspektywa.... co myslicie? ktora opcja lepsza?

Gość jataksadzee
i my ci mamy doradzic?obcych ludzi pytasz o rzeczy ktore tylko ty mozesz wiedziec?co dla ciebie lepsze sama wiesz..ja nie cierpie mieszkac z obcymi

Gość Jum Bum Park
jak chcesz sobie kawalera przyprowadzic i seksik uprawiac to lepsza byłaby kawalerka

ja po 5ciu latach studiow w Pl powiem jedno-nigdy wiecej nie chce mieszkac z obcymi ludzmi!NIGDY!!!

Gość Andzia z parku
Chyba wolałabym kawalerkę. W końcu jesteś dorosła i nikt Cię nie będzie ograniczał, z lodówki wyżerał, brudził w łazience itp. O swobodnym seksie nie wspomnę ;)

Gość znak zapytaniaaaa!!
hehe no tak, Wy juz o seksie:D ale ja tam zadnego seksu nie bede miec (przynajmniej na poczatku) bo nikogo tam nie znam ...i tez bym wolala kawalerke tylko ta wizja ze nie bedzie do kogo buzi otworzyc po powrocie np. z pracy:P