Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurkawoddnaaaaaa

dlazego tutaj tak jest niech ktos odpowie

Polecane posty

Gość kurkawoddnaaaaaa

dlaczego na tym forum jest pelno dziwnych ludzi, zdziwaczale prawiczki albo faceci desperaci poszukujacy kobiet na sile albo faceci ktorzy zastanawiaja sie dlaczego nikt ich nie chce jak np me do not ktory w stopce ma polecenie karmienia psow. kurwa

Gość a co spodziewasz się tutaj
jakichś królewiczów ? nie nie to miejsce dla degeneratów

Gość omcnccc
me do not - to laska :D

Gość kinki
wstyd. Forum zapewnia anonimowość. Przecież żyjemy w sztucznym społeczeństwie. Każdy obojętny na innych. Okazują zainteresowanie tylko z ciekawości, nastawieni na ploteczki i ciekawy temat. Ludzie lubują sie w oglądaniu jak komuś wali sie życie. Bo to ciekawe i dowartościowujące zarazem.

Gość kinki
w stopach śpisz *

Zdaje się, że kafeteria nie prowadzi castingu na użytkowników ;) jest tutaj skupisko różnych ludzi, z różnych środowisk, z różnymi doświadczeniami, może nawet problemami na tle psychicznym. Każdy z nas jest inny i to co dla Ciebie autorze wydaje się dziwne to dla innego forumowicza może być całkiem normalne :)

Gość kinki
cześć Baunty :D zgadnij kto pisze z pod pomarańczy :P co porachałaś dziś ciekawego ? :)

Cześć kinki :) a cóż to za odmiana, hm? Przerzucasz się na pomarańcze? ;) Dzisiejszy dzień spędziłam na uczelni, miałam dwa egzaminy, które poszły mi wyśmienicie także dzień zleciał bardzo szybko :) a co u Ciebie?

Gość kinki
przez ten mróz internet mi w telefonie zamarza i nie mogę sie logować :P U mnie nudy, jak zawsze :P wróciłem o 7 do domu z pracy :) potem sobie spałem a teraz sie nudze na kafe :) A z czego te egzaminy były ?

Z samych dziwactw, ale mam już to za sobą i mogę skupić się na swoich sprawach :) nudzisz się na kafe... coś ostatnio brak ciekawych tematów tutaj :P za wyjątkiem nieżyjącej Madzi i jej rodziny - skończyła się nagonka na Acta, teraz mają nowy obiekt :P