Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zieloonka

Płodność a ciąża

Polecane posty

Hej dziewczyny, mam pewien problem. Ogólnie mam problemy z płodnością ( brak miesiączki ), z tego co mi lekarz mówił że jakaś tam owulacja występuje ( taki biały śluz ). Leczyłam to przez jakiś okres Luteiną którą przypisał mi ginekolog, wywołałam okres. Tak było przez pare miesięcy, później odstawiłam tabletki. I znowu jakieś 2-3 miesiace temu je zaczełam brać, ale tylko przez 2 miesiące, w tym czasie współżyłam z narzeczonym, dosyć regularnie ( praktycznie codziennie ) bez zabezpieczenia. Od kilku dni zauważyłam zmiany skórne na całym ciele, pojedyńcze pryszczyki, a dziś już wysypka na nogach, do tego doszło powiększone i ciemne sutki. Strasznie unerwione i powiększone gruczoły do okoła. Dziś boli mnie brzuch, nie dam rady palić. Czy to możliwe żebym była w ciąży? Pozdrawiam

Czyli nic innego jak szorować do lekarza w poniedziałek?. Boję się bardzo, bo w kartach mam wpisano już jedno poronienie samoistne czy jakoś tak. Nie chce stracić kolejnego dziecka, jeżeli faktycznie jestem w ciąży.

Nie przewidzisz co sie stanie.ja mam na koncie 2 poronienia.Musisz sobie powiedziec,ze będzie co ma byc.I na pewno rzuć papierosy.