Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
-=Stanowczaa19

Chcecie coś zmienić.. ? :)

Polecane posty

Ja zaczynam od jutra. Znudził mi się już mój wygląd, moje życie.. Potrzebuje czegoś nowego.. lepszego.. albo bardziej ''orzeźwiającego.. '' Mam w planie tylko troszeczkę schudnąć, większy nacisk kładę na ćwiczenia i ujędrnianie ciała, pozbycie się cellulitu, może zmiana koloru włosów, jakieś lekkie strzyżenie.. Do maja, albo czerwca, chcę wyglądać olśniewająco! Bo to właśnie wtedy, zmieniamy ubrania, pokazujemy ciało.. Chce błyszczeć tego lata, być dumna i zadowolona z siebie, swojego życia, i tego co udało mi się osiągnąć..! Ciężką pracą, męczarnią, bo łatwo na pewno nie będzie, ale chyba warto, dla spojrzeń swojego i innych facetów, czy innych lasek patrzących z zazdrością, i zadającym sobie pytanie.. Jak ona to robi.. ? I dlaczego ja też tak nie wyglądam.. ? Czy ktoś w to wchodzi ? Razem jest na pewno łatwiej, i powiem szczerze, że przydałby mi się ktoś do towarzystwa.. W każdym bądź razie nie mam zamiaru się poddać, czy zrezygnować, a tutaj będę opisywała swoje zmagania i walkę o lepszą siebie i lepsze ''jutro''...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować