Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdai7y3

Znalazłam sposob na walke ze słodyczami

Polecane posty

Gość magdai7y3

tylko uwaga, to co napisze ponizej robimy tylko wtedy kiedy nie mamy w domu nic slodkiego i sklepy sa juz pozamykane wiec tak w internecie ogladamy np taka strone http://www.google.pl/search?q=ciasta&hl=pl&cl ient=firefox-a&hs=RKo&rls=org.mozilla l fficial&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=G6QtT4zQNMvXsgbrh 4iHDQ&sa=X i patrzymy sie na to i wyobrazamy sobie ze to jemy , pokusa bedzie niesamowita, ja takzawsze przed snem robie pozniej snia mi sie slodycze... ale rano wstaje i wogole juz nie mam na nie ochoty , sprobujcie to naprawde dziala

Gość woo matkoo
jak ja na to patrze to zagrożenie stanowi juz samo jajko w mojej lodówce, resztka cukru w cukierniczce i odrobina mąki w szafce!

Gość woo matkoo
musieliby mnie w łazience zamknąć!

Gość woo matkoo
w lodówce jest masło kremówka jaja w szfce cukier mąka proszek do pieczenia kakao -chcesz zebym piekła po nocy?

Gość magdai7y3
jeszcze tutaj mam cos :-) http://www.google.pl/search?q=p%C4%85czki&hl=pl&client=firefox-a&hs=cB9&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=-6YtT-W4NNH2sgb9rZmDDQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CCcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=604

Gość magdai7y3
mozesz sprawdzic swoja silna wole :-) na mnie dziala to patrzenie juz od miesiaca nawet łyzeczki cukru w ustach nie mialam :-)

Gość lola22zślaska
przez ciebie zachcialo mi sie cos slodkiego wielkie dzieki!!

Gość magdai7y3
ale na mnie to dziala i nie jem slodkiego, trenuje silna wole i i sie udaje patrze na te slodkosci i wiem ze ich nie moge zjesc

Gość szalona wariatka
to może popatrze na wibratory - nie będe seksu uprawiać:(