Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dark chcolate

dziewczyny wazne jest dla was jak facet tancz?

Polecane posty

Gość dark chcolate

dziewczyny wazne jest dla was jak facet tanczy? Bo ja wlasnie wrocilem z imprezy a tanczenie to srednio mi idzie.

Gość ilonkaaaa
wazniejsze jakiego ma pytona

nie no pytam powaznie chyba ze to bylo. Ale pomijajac tego pytona to jak z tym tanczeniem. Bo calkowite drewno to ja nie jestem. Wlasciwie problem tkwi w tym ze jak sam sobie tancze to spoko ale jak z kims to dupa i nie chodzi tu o to ze spinam sie przed dziewczyna tylko nie umiem sie wczuc w czyjes ruchy.

i to nie tylko z jedna tylko z kim bym nie tanczyl to tak jest. Ma ktos tak moze jakies rady? :( bo ja juz nie wiem lubie sie dobrze bawic ale z tym sie nie da.

Gość litości, przegrańcy na kafe
zadają setki pytań, co lubicie, jak lubicie, czy lubicie, co sądzicie, jesteście śmieszni

fajnie tańczący facet bywa niezwykle erotycznym obiektem westchnień :classic_cool:

Ktoś mi kiedyś mówił, że jego umiejętność tańca jest wprost proporcjonalna do ilości wypitego alkoholu :classic_cool: :P

znam tu z kafe jednego tancerza :classic_cool: matko jakon erotycznie wyglada w tych scenicznych wdziankach :P czesc S_M 👄

v34 Grzesław też pewnie erotycznie wygląda w tych swoich rajtuzach :D Może nawet popierdalać Jezioro Łabędzie :D

Gość Piccolo bianco
i nie chodzi tu o to ze spinam sie przed dziewczyna tylko nie umiem sie wczuc w czyjes ruchy. no i bywa.... naucz się wobec tego prowadzić w tańcu :D, partnerki będą miałay problem, żeby się wczuc w twoje ruchy ;)

niunia malunia rozroznienie baletu od tanca towarzyskiego jest bardzo proste :classic_cool: choc faceci z baletu sa mega erotyczni:classic_cool: ale ja erotyzm widze w wielu aspektach mojego zycia :P

S_M chcesz powiedziec ze faceci którzy potrafią pieknie poprowadzic partnerke podczas walca sa mniej erotyczni?:classic_cool:

ok :P ale fajnie tanczacy facet to dla niego dodatkowy atut :P malo ze kolejna pasja to jeszcze wrazliwosc i fajny partner do wszelkich imprez :classic_cool: