Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i dont' belive in you

Szukam na kafe kochanki

Polecane posty

skrajnie, nie skrajnie, najbliższa normalnie funkcjonującej psychice, czy tam gwarantowi zdrowia psychicznego Hmmm. Piszesz to na podstawie własnych doświadczeń życiowych, czy wyłącznie na podstawie opinii z forum kafeterii? a good luck, poszukiwaczu, naiwnych szukających podbudowania swojego ego bądź namiastek nie brakuje Dziękuję za życzenia! :-). Nie brakuje również fajnych ładnych i inteligentnych kobiet nie mających problemów z ego :-).

autor to pipka ...meskiej pisdy... Oj...widzę tu fiksację na punkcie damskich genitaliów...:-( A gdzie biust, gdzie pupa? Tak jednowymiarowo postrzegasz kobiety? Współczuję!

Gdybym była dziekanem, to liczyłabym łapówki, a tak liczę tylko na niezobowiązującą kłótnię z Luśką:P Lusiu, ni mnie ni balkonowi ujemny temperatury nic nie robią, wszystko stoi tak jak stało, chociaż czasami mam wrażenie, że balkon tęskni za mną i z niecierpliwością wypatruje wiosny i moich ciepłych stup na swojej zimnej terakocie;)

Gość prowoooo
Paszoł won na EROTYCZNY frustracie. Tam znajdziesz pełno kurewek.

Gość jaroslawe-84
wykurwiaj cwelu 🖐️

oczywiście stóp* nie byłabym sobą gdyby jakieś fo pa w pisowni mi się nie przydarzyło:)

Gdybym była dziekanem, to liczyłabym łapówki, Acha. Jeśli zaliczysz tą sesję i następne, to taka kariera przed Tobą :-) a tak liczę tylko na niezobowiązującą kłótnię z Luśką A możecie się kłócić w innym wątku? Tutaj wystraszycie mi kandydatki :-(

Gość a czemu szukasz kochanki?
dlaczego nie partnerki? czemu chcesz oszukiwać żonę?

"Nie brakuje również fajnych ładnych i inteligentnych kobiet nie mających problemów z ego " tyle ze takie same sobie nie uwłaczają statusem kochanki, a już na pewno nie szukają okazji do zdrady bądź seksu z gościem obarczonym bagażem rodzinnym na forach internetowych :) "liczę tylko na niezobowiązującą kłótnię z Luśką" "moich ciepłych stup" no dobra, ubliżyłaś mi tym ortograficznym zaniedbaniem, rzucam rękawicę :P

Gość jaroslawe-84
chooj ci w doopala 🖐️

Gość totutotam_
PODAJ MEILA ,DZiewczynki z uczuciowego są nieśmiałe:P

Nam wykładowcom sesja niestraszna:) To dopisz autorze do wymagań "niebojaźliwa" i wszyscy skorzystamy:D

czemu chcesz oszukiwać żonę? Musze oszukiwać. Żona się nie zgodzi na kochankę :-(. tyle ze takie same sobie nie uwłaczają statusem kochanki, Status kochanki jest uwłaczający? Nie dla każdego. a już na pewno nie szukają okazji do zdrady bądź seksu z gościem obarczonym bagażem rodzinnym na forach internetowych Wypowiadasz się w imieniu kochanek...dysponujesz jakimś umocowaniem? Jesteś w stowarzyszeniu kochanek lub innej podobnej organizacji? Jeśli nie, to z przykrością muszę stwierdzić, że nie jesteś dla mnie wiarygodnym źródłem informacji :-( no dobra, ubliżyłaś mi tym ortograficznym zaniedbaniem, rzucam rękawicę Ponawiam serdeczną prośbę o rzucanie się rękawicami na innym wątku.

Nam wykładowcom sesja niestraszna Przypuszczam, że wykładowcy nie mają czasu bywać na kafe w czasie trwania sesji :-(. A szkoda! To dopisz autorze do wymagań "niebojaźliwa" i wszyscy skorzystamy Nie dopiszę, bo po co? I nie wiem jak "skorzystacie"? Nie wiem nawet, kim jesteście...

"Wypowiadasz się w imieniu kochanek." wypowiadam się w imieniu schematów myślowych INTELIGENTNEGO człowieka, bo przecież na taką kochankę zgłosiłeś zapotrzebowanie :)

wypowiadam się w imieniu schematów myślowych INTELIGENTNEGO człowieka, Inteligenty człowiek unika jak ognia schematów myślowych :-) bo przecież na taką kochankę zgłosiłeś zapotrzebowanie A Ty się zgłosiłaś w odpowiedzi na moje zapotrzebowanie? Dziwne. Odniosłem inne wrażenie :-)

Gość ten temat to prowo kobity
zyebany autor to nudzaca sie baba udajaca faceta, :D:D

ok, nie zawracam sobie już głowy tymi przepychankami słownymi, na koniec - wg mnie żadna inteligentna kobieta i zgłosi się na ochotnika do roli kochanki w odpowiedzi na prowokacyjne ogłoszenie na forum ale prawdopodobnie Tobie chodzi tylko o zabicie czasu, wiec baw się dobrze

Jesteśmy tajną organizacją. Ja z Lusią skorzystam, no i Ty autorze. Miast szukać w ten mróz bardziej przyjaznych miejsc do kłótni, pokłócimy się spokojnie tu, a wybranka niebojaźliwa przymknie na nasz konflikt oko. Lusiu błąd był zamierzony, sprawdzam Twoją czujność, jeśli byłabyś nie w formie to nie ma co rozpoczynać kłótni na próżno:P

wg mnie żadna inteligentna kobieta i zgłosi się na ochotnika do roli kochanki w odpowiedzi na prowokacyjne ogłoszenie na forum Dziękuję! Twoja wypowiedź jest dowodem na to, że każdy może się nauczyć wypowiadać w imieniu swoim, zamiast w imieniu ogółu :-) ale prawdopodobnie Tobie chodzi tylko o zabicie czasu, wiec baw się dobrze Ja się zawsze bawię dobrze, ale dziękuję za życzenia! Życzliwość ludzka jest bezcenna! :-)

Gosposia woła na obiad🖐️ Luśka, mam nadzieję, że damy radę poróżnić się w innym czasie, bo teraz ryba mi stygnie;)

Jesteśmy tajną organizacją. No cóż, od chwili Twojego wpisu tajność organizacji jest już tylko formalna :-) Ja z Lusią skorzystam, no i Ty autorze. Miast szukać w ten mróz bardziej przyjaznych miejsc do kłótni, pokłócimy się spokojnie tu, a wybranka niebojaźliwa przymknie na nasz konflikt oko. Jako dżentelmen witam was zatem z dobrodziejstwem inwentarza, czyli pewnym zasobem kłótliwości :-). Poradzę sobie i z tym :-)

Gosposia woła na obiad :D Luśka, mam nadzieję, że damy radę poróżnić się w innym czasie, bo teraz ryba mi stygnie" umowa stoi :)

Gość dla takiego lelulm polelum
nie ma kandydatek poza reforma i luska, z braku laku dobre i takie stare rury. :classic_cool: