Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocieoczy94

czy nadaje się do leczenia w szpitalu?

Polecane posty

Gość kocieoczy94

Czy moge zostac skierowana lub czy powinnam sie leczyc w szpitalu psychiatrycznym jak robie sobie cyrklem slady na rekach,rozmawiam z wymyslonymi przez siebie osobami ,czesto placze,mam mysli samobojcze ,zaczynam siegac po alkohol ,mam napady duzego obzarstwa. Czy ja mam jakies zaburzenie?

Gość Google nie boli. ,. ..
hej,juz dzis o to pytalas. skoro tak bardzo chcesz wyladowac w psychiatryku-idz,zglos sie. naprawde chcesz?zastanowi sie, wszystko zalezy od ciebie, jak chcesz,uda ci sie znormalniec, nie pic, wyjsc do ludzi, przestac szukac sobie problemow i wydziwiac.

Gość różowa Ms
psychiatra nie leczy wariatów jak juz coś,to jakiś głupi stereotyp ktos palnął i teraz każdy powtarza nie wiedząc nawet czym sie psychiatra zajmuje..moim zdaniem masz depresje lub nerwice i powinnaś odwiedzić psychiatre który ci dopisze odpowiednie leki i zleci psychoterapie🖐️ powodzenia

Gość gtfrfreer
duzo nastolatek tak ma.....wyrosniesz,poczekaj do 20stki, a poki co rozwijaj swoje jhobby, znajdz je, ucz sie jezykow i ciesz sie zyciem.serio,wiem co m owie,tez mialam tak kiedys w wieku 17 lat..