Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddeeeeeeeeeeeedddddddd

jakie ma znaczenie wielkośc penisa podczas seksu

Polecane posty

Gość Orange son of good woman
jest się czym wysikać i nie jest to minimum w mojej subiektywnej ocenie

dobrze ja nie twierdze ze musze mieć miecz 20 cm, tylko mówie że podczas seksu nie czuje i nie czerpie z tego żądnych przyjemności.... jest mały i cienki... nie zmienie tego ale chce by nasze życie erotyczne było udane, bym potrafiła się cieszyć, mieć doznania, czerpac przyjemności

Chodzi o to, ze w wyscigach kajakow, najwazniesza jest kondycja i sila ramion zawodnika :-)

Gość wiem wszystko...
13 i mniej HAHAHA 13-15 słabo 15-17 da radę 17-19 ideał 19 i więcej za dużo

Babka wstaje rano i mówi do męża. -Miałam dzisiaj piękny sen. Śniło mi się wiadro pełne kutasów. Dziadek na to: - A mój był największy? Babka. - Twój był na samym dnie i najmniejszy. Dziadek się wkórwił i następnego dnia mówi do żony. - Babko miałem piękny sen. Śniło mi się całe wiadro cipek. A babka. - A moja taka najładniejsza i ciaśniutka? Dziadek. - Nie. W twojej stało wiadro. :D

Gość do wiem wszystko
teoria z palca penis 13cm jest dłuższy od palca a przez palcówke kobiety też mają orgazm to po hu... te wywody

takie rzeczy piszą głównie małolaty,właścicielie dużych penisów(czują się jak rasa aryjska)nadludzie a normalni ludzie wiedzą,że rozmiar jest ważny ale to nie wyznacznik czerpania rozkoszy z seksu chyba,że kobieta ma fetysz wielkiego penisa

Przeciez to tylko kobiety mają rozkosz bo dla faceta nie ma znaczenia czy ma małego czy duzego:p

no może ale wkurza mnie taki światopogląd to tak jakby kobieta z małymi piersiami była kimś gorszym a ta z 4 lub 6 ideałem co za kretynizm

A dlaczego facet z małym penisem jest gorszy ?:p niz z duzym

miałam kiedyś partnera z małym penisem, tak 12-13cm i powiem Wam, że przez dłuuuugi czas nikt nie był mu w stanie dorównać w prędkości, z jaką potrafił mnie zapsokoić :) ale penis służy nie tylko do penetracji, a cipka nie tylko do bycia penetrowaną ;) (o czym, na marginesie, często zapominają posiadacze dużych rozmiarów, no bo w końcu "MAM DUŻEGO - JESTEM BOGIEM SEKSU"... what a bullshit :P )

przynajmniej wiem juz ze moje zycie seksualne beddzie do dupy i mojej partnerki tez o ile wogole aruchama kiedys

Gość MM DLACZEGO
czymu

bo tez mam takiego malego i cienkiego 11cm dlugosci i 11 cm obwodu

haha, realista? :D zacznij używać języka, a będą za Tobą wyły z tęsknoty ;)

ale ja chce by moje życie intymne było super z tym małym i dlatego załozyłam ten temat i chce sie dowiedzieć co zrobic by tak było :) ja nie skreslam chłopaka że ma małego....

Wiec wspomagaj się paluszkiem albo wibratorem może, jest jeszcze seks oralny. Niektóre kobiety piszą że potrafią dojść tylko pieszcząc się same lub przy seksie oralnym.

WIĘKSZOŚĆ kobiet jest w stanie dojść tylko przez stymulację łechtaczki ;) kochana, przede wszystkim to on powinien się martwić o to, żeby jego rozmiar nie stanowił problemu, no ale rozumiem, że jak komuś wygodnie, to nie czuje potrzeby zmiany... ;) Wasz seks polegał tylko na penetracji, czy był też oralny? Opisz stosunek, bo co my Ci możemy doradzić, nie wiedząc, co było, a co można dodać?

Gość det. holmes
to w koncu kochalas sie pierszy raz czy mialas juz wczesniej partnera bo sie placzesz w zeznaniach...

Gość wyindywidualizowany
gwoli scislosci Gumowy to u kajakarza najwazniejsza jest technika nie sila ramion

he he dobre sobie, mimo mojego małego fiutka od kilkunastu lat moja Pani przeżywa ze mną wspaniałe orgazmy a te które osiąga podczas sexu analnego są poprostu nieziemskie

w niczym się nie plącze , trzeba czytać moje wypowiedzi, byłam we wczesniejszym 4 letnim związku, i przez 4 lat nie miałm nigdy orgazmy pochwowego... jedynie łechtaczkowy, mój poprzedni partner miał dość dużego ale tak jak wiele osób tutaj pisało to że miał to nie znacyz ze seks z nim był idealny bo nie był.... ten ma małego i po pierwszym razie jestem przerażona... bo nie czułam nic, żadnych przyjemności ale to nie znacyz ze ja nie chce sie z nim kochać, nie chce tego zmienic.

Gość gość
Ja sie kochalam w wieku7lat i miał ogromnego penisa