Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqdqdqdqd

Szkoda mi matki madzi,..

Polecane posty

Gość dwqdqdqdqd

Moze mnie zlinczujecie teraz ,ale szkoda mi dziewczyny. może i była niezrownoważona itd , może nawet nie kochała dziecka. ale ona jest tak chwiejna emocjonalnie ,ze ona sie teraz może zalamać nie wiem jak ona sobie np w wiezieniu poradzi z taka słabą psychiką ona jest poprostu zaszczuta przez rodzine , nie umiała sobie z tym poradzić .. szkoda ,ze nie wyszla na ludzi może jeszcze kiedys jej sie zycie ułozy .. ale ja bym tak nie chciala żyć jak ona teraz

Miała wybór.Postąpiła tak, a nie inaczej, to niech teraz ponosi konsekwencje

Gość Julitaaa23
a mi nie szkoda, zobaczysz, co będzie po sekcji, też przestaniesz jej żałować

Gość oł noł
i dobrze, niech sie zalamie, ja nie chce zeby z moich poddatkow dawano jej zrec!

Gość dwqdqdqdqd
ja tez w jakis tam sposób ją rozumiem.. choc nie zrobilabym tak dziecku ,ale .. szkoda mi jej ,ze tak sie jej zycie ułożyło . bedzie jej teraz bardzo cieżko . mam tyle lat co ona i jakbym byla na jej miejscu to nie wiem co bym zrobiła . dramat na całe zycie nie wiem czy ona sie bedzie kiedys potrafila otrzasnąć , usmiechać i być normalna kobieta

Gość dwqdqdqdqd
po sekcji być może wyjdzie ,ze to nie byl wypadek ,ale i tak mi jej szkoda bo choćby byla jakąś psychopatka itd to sie nie wzieło bez przyczyny nie wydaje mi sie żeby była z gruntu złą osoba. raczej zaszczuta dziewczyn , ktora nie była na tyle silna żeby sobie poradzić z tym wszystkim no i doszło do czego doszło

Gość kaszka ze śmietanką
nie jest mi szkoda, bo ostatecznie (mimo trudnego życia itd) to ona podjęła szereg złych decyzji, przecież nikt nie obwinia ją za wypadek, tylko za kłamstwo i nienaturalne odruchy włącznie z porzuceniem ciałka swego dziecka gdzieś w ruinach... nie można przestępstwa usprawiedliwiać trudnym życiem, ojcem pijakiem itd, miała wolną wolę i źle postąpiła

Gość dwqdqdqdqd
no zle postapiła. ale jak myslicie czy dla niej nie ma juz nadziei i to jest niewybaczalne? trzeba ja od razu skazywać na piekło?

Gość dwqdqdqdqd
nawet jeśli tego dziecka nie kochała to i tak teraz napewno strasznie cierpi i nie chce jej sie pewnie nawet zyc

Gość Armataaaaa
niech zdechnie suka na raka bo jak on jej nie zajebie to ja ja zapierdole. mam znajome w kryminale, wiem ze jak suka do nich trafi to jej nie przepuszcza kilku ciosow :D morderczynie dzieci czy wyrodne matki maja tak samo przejebane jak pedofile i mordercy dzieci. tzn wiezniowie najnizszej kategorii. wspolczuje tej szmacie bo ma przejebane bez wzgledu na to czy trafi na rok czy 25lat :D wam zal tej kurwy a co te dziecko musialo zniesc? wlasna matka je tak zalatwila? ci co jej bronia to pewno takie same kurwiszcza jak i ona. dla mnie ci co katuja zwierzeta czy dzieci to najgorsze scierwa tego swiata a to oznacza ze smierc dla takich jest jedyna sprawiedliwoscia, w dodatku smierc w meczarniach.

Gość dwqdqdqdqd
to ,ze jakaś sąsiadka jej nie lubiała to ma o czymś świadczyc?

Gość dwqdqdqdqd
dziecka też mi szkoda ,ale ona psychicznie cierpi teraz 100 razy bardziej jak ono wtedy cierpialo taka jest prawda

Gość Armataaaaa
poza tym nie chciala suka dziecka to mogla je komus adoptowac!! nie mowie dac do bidula bo chyba w tym przypadku lepsza bylaby skrobanka niz pomiatanie, znecanie, bicie i zycie bez uczuc, bez ciepla :-O ale mogla kurwa komus oddac to dziecko a nie zabijac! kurwa zeby rowna sobie zabila ale nie takiego okruszka! jak mozna miec jakiekolwiek zrozumienie dla takiej osoby? to najpodlejszy typ ktory siega po przemoc wobec takiego malutkiego dziecka. a bestie trzeba traktowac jak bestie- smierc za smierc!

Gość Armataaaaa
a niech cierpi! to cierpienie co teraz czuje to nie jest kara dla niej! kara bylaby okrutna smierc i tyle. za to co zrobila nie mam litosci dla tej kurwy. nie umiem tego czegos inaczej nazwac. mi jej nie szkoda bo nie szkoda mi mordercow i zwyrodnialcow. ma mozg, wiec mogla go uzywac.

a kogo obchodzi co ona czuje i czy sobie poradzi w wiezieniu. Mam nadzieję że sobie nie poradzi , zgnije w samotności i książka jej odwiedzin będzie pusta przez lata . Mam nadzieję że o byt bedzie musiała walczyć i walkę tę przegra , ze w wiezieniu będzie popychadłem , podnużkiem dla grypserek.

W wiezeniu najwięcej jest zabójczyń domowych katów, oszustek , złodziejek , dla których najgorsza jest rozłąka z dziećmi , niektóre żałują tego co zrobiły inne nie, ale autentyzny jest żal za dziecmi . Wiec taka podła suka katarzyna jak sie stawi w więziennych murach to mam nadzieję ze zostanie odpowiednio przywitana przez matki wiezniarki.

Taaa... takie miala wyrzuty, ze do kina na horror polazla, kiedy jej dzieciatko pod ceglami lezalo ! Nie jest mi jej zal, ani troche !!

Gość dwqdqdqdqd
teneryffaa- a czyli wg Ciebie juz dla niej nie ma najmniejszej litosci tak? ani nadziei ,ani wybaczenia?

Gość dwqdqdqdqd
poszla na film bo ona byc może jest psychopatka.. ale nikt sie zly nie rodzi .nie uważam żeby ona była bezwględna morderczynią bez uczuć i nie przezywa tego tylko sie cieszy z tej smierci

Gość dwqdqdqdqd
powinna ponieść kare ,ale nie skazywałabym jej na jakąś ,, kare śmierci" ja bym jej dała szanse żeby sobie jeszcze kiedys zycie ułozyła choc i tak nie wiem czy bedzie teraz do tego zdolna

Gość bojatak
papiez wybaczył swojemu zabojcy a wy tak brychacie mordami,troche przyzwoitosci siostry

Gość dwqdqdqdqd
i zeby było jasne dziecka tez mi szkoda bardzo . ale staram sie też głebiej to analizować nie tylko z jednej strony. że tak zrobiła wiec jest be i powinna zgnić w więzieniu

ludzieeeee, spokojnie jeszcze nie bylo sekcji, nie osądzajcie, może to był nieszczęsliwy wypadek :O mówienie o kimś- niech zdycha jest okrucieństwem, nie mamy takiego prawa, a przynajmniej zostawcie osądy do czasu wyjaśnienia się sprawy

Gość Dawno dawno temu....
już osądziliście dziewczynę tylko dlatego, że wzięła winę na siebie, ciekawe co by było gdyby wskazała na swojego mężulka? A jak na razie dowodem są wyłącznie słowa dziewczyny, a ogólnie wiadomo, że kobiety potrafią wziąć winę na siebie by chronić faceta