Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle jeszcze oczekujaca23

brak jajnika - pomocy

Polecane posty

Witam, ostatnio bardzo nale i niespodziewanie wycięto mi jajnika.Od ponad roku staram się z mężem o dziecko, zastanawiam się co dalej, jakie mam szanse. Czy ktoś był w podobnej sytuacji. PS. jestem tydzień po operacji i niewiem ile ma potrwać dieta, kiedy będę mogła się normalnie wykąpać (nadal mam szwy) i czy wpowinnam sie spodziewać jakiś powikłań. Miałam laparoskopie.

Gość może ja
Nawet z jednym jajnikiem da się zajśc w ciążę, bo ten drugi co pozostał pracuje za dwoje. Musisz zapytać lekarza. Ja jestem 3 tygodnie po laparoskopii, miałam usuwaną torbiel. Dieta lekkostrawan przez tydzien wystarczy, ja to przeciągnęłam do 2. Po powrocie do normalnego odżywiania dopadły mnie zaparcia i wzdęcia. Na razie kąpiel tylko pod prysznicem.

dzięki za opdowiedź, może ktoś jeszcze coś podpowie?

Gość popopopoma23332
Jestem też po laparoskopi, odradzono mi kąpiel do puki bede miała szfy, dieta ok. miesiąca, seks bardziej na wyczucie. Nie ma sie co martwić bedzie dobrze.

Gość aleksandra _gr
ja tez jestem po laparoskopii dwa tygodnie i mam pytanko , czy podczas oddawania moczu pobolewa was troszkę ? tak jakbyscie miały zakwasy ?