Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapłonnnn

czy popieracie Rutkowskiego czy Policję w sprawie madzi?

Polecane posty

Gość niestety.........
Rutkoski i tylko on postawił naszych mundurowych co za nasze podatki śpią.chamstwo wypływa z ust przełożonych naszej polici

Gość Kritess
Może i Policja miała podejrzenia (może napewno) ale zanim oni by ruszyli, to mijałyby kolejne tygodnie. Ciekawe ile taki 1 dzień poszukiwań kosztował. Tylko, że Rutkowski swoim działaniem mógł 'ukryć' drugiego sprawcę.

co do waszych wątpliwości na temat policji, to chyba przed sprawdzeniem nie mogą wydać oskarżenia zabójstwa? na razie jest to zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci, co będzie dalej wykaże przecież sekcja jest podejrzana, ale jeszcze nie oskarżona

Gość ::::::::
do Kritess Rutkowski gdzies tam mowil , ze jego to kosztowalo 15 tys, a policje 100tys

Gość anty glina
Dlaczeko w policji zawsze są zatrudniani debile???W policji byli, są i BĘDĄ idjoci!!!Powinni ZLIKWIDOWAĆ te chorą instytucję i sranie o związanych rękach procedurami. Debile je wymyślają a następni debile wykonują i tyle!!!

Gość obywatel ws
Więcej Rutkowskich w Policji a będzie większa wykrywalność ten Sokołowski przynosi wstyd swojemu pracodawcy.Myślę że komendant powinien podziękować super Rutkowi.I skończyć z tą nagonką na dedektywa

Gość oewoioww
Tylko trzeba pamietac, ze rutkowski po wkroczeniu do sprawy powiedział, że Wykluczył rodzinę jako sprawców zniknięcia Madzi. W zasadzie przedtem- byli oni bardzo mocno i ostro przesłuchiwani przez Policje, wiec to chyba racja ze pomieszał im szyki. Mysle, że on był jednak zdania, ze rodzice sa niedojrzali a nie winni, widac było jak mu się głos załamał na tej konferencji jak musiał powiedziec, ze matka odmówiła badania wariografem. Jedno co mam rację- że policja powinna zrobic badanie w domu na slady telemetryczne- od razu po zniknięciu. No i przyznam że przeraziło mnie jak ja wystawił, że by sie przyznała do tej ukrytek kamery. Siedział obok, niby współczujący, jak Judasz, i ją obejmował... :(

Gość concordia
nie wiem ale liczę,że policja ma dowody i w końcu oprócz kaski beknie i bartek bo to ,że rutek go przygotował, podpowiadał...nie znaczy,że nie zakopał Madzi...

Nikogo nie popieram. Jak oni mogli niezorientowac sie ze ta kobieta klamie. Jestem juz ojcem i dziadkiem i nie wyobrazam sobie ze moglbym stracic w ten sposob swoje dziecko czy wnuka.

Gość patyczak japa
Wyrazy uznania dla pana Rutkowskiego to on powinien kierować policją .Wspaniały człowiek .