Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusiakaaaaaaa

czemu nie chcą wykonac cesarki?

Polecane posty

Gość anusiakaaaaaaa

mam skierowanie na cc bo zwężyła mi sie miednica a w szpitalu powiedzielii mi pierwszy poród miała pani naturalny to czemu drugi ma być cesarką i dlaczego wtedy nie zmniejszała sie miednica a teraz sie zmniejszyła ...ech co to ma znaczyć wgl? ginekolog dała mi skierowanie bo powiedziałą ze mnie porozrywa lub dziecko sie zaklinuje co gorsza a oni mają to w dupie.

Gość yyyyyyyyyyyy
Wybierz inny szpital...

Gość anusiakaaaaaaa
mogę ale nie spodziewałam się tego miałam tam pierwszy poród i chciałam tam rodzić ....jest u nas jeszcze jeden szpital ale nie ma dobrych opini :(

Gość mlodaananna
pewnie licza ze im posmarujesz...

Gość aajhyudytyghcsmd
w trakcie porodu doszło u mnie na skutek błędu lpersonelu do bardzo poważnych komplikacji, ale mimo to lekarze dalej odmawiali CC... Dziecko urodzilo się za pomocą kleszczy. Tydzien temu bylam u ginekologa, który prowadził moją ciążę, ( nie było go przy porodzie) i on od razu mi powiedział, że w szpitalu kasy nie biorą, ale mile widziane są propozycje, że się przyniesie pieniądze do gabinetu prywatnego. Myślę, że u ciebie jest to samo. po prostu czekają na łapówkę. Jeśli masz wskazania do CC, to nie daj sobie wmówić że urodzisz SN. nic dobrego ci nie przyniesie jak cię porozrywa podczas porodu. moja koleżanka która rodzila SN prawie 4,5 kg synka już 8 lat zmaga się z urazami poporodowymi. Gdybym miała rodzić jeszcze raz zapłacę nawet 10 tyś a nie zgodzę się na poród naturalny u takich konowałów.

dokładnie czekają aż im w łape dasz-pokombinuj z innym szpitalem. albo tam gdzie pracuje Twój gin...

Gość a może mają wątpliwości
Co do tego zaświadczenia? Moja koleżanka też po pierwszym porodzie sn powiedziała,że w życiu drugi raz nie będzie tak rodziła. Wzięła lewe zaświadczenie od gina i zgłosiła się do szpitala-tam ją zbadali i stwierdzili,że nie ma podstaw do cc. Może Cię źle oceniam,ale mam wrażenie,że Twoja sytuacja jest podobna.

w szpitalu cie badaja przed porodem i jak stwierdza,ze nie potrzeba cc to chocby nie wiem co nie zrobia ci jej.ja mialam wskazania do cc,ale i moj gin pracowal w szpitalu,wiec robil mi on .oczywiscie jak mnie przyjmowali,to badal inny lekarz i tez chwilowo twierdzil,ze nie bede miec cc.jednak po dluzszym badaniu i kiedy dobrze przyjrzał sie polozeniu dziecka nie bylo watpliwosci,ze cc jest konieczna.mam kolezanke,ktora tez miala cc ze wzgledu na b waska miednice,ale w drugiej ciazy juz rodzila normalnie.

Gość ale jak mogla ci sie
zmniejszyc miednica?! przeciez to kosci! Moze zaszla pomyłka w badaniach, jesli mierzyli.