Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trytuh

cała prawda o KOBIETACH!!!

Polecane posty

Gość trytuh

:P

Gość trytuh
kobiety a przynajmniej ta znaczna wiekszosc wcale nie chce umiesnionych pajaców z kaloryferem na brzuchu (bleeh), kobiety wolą misiowatych i mięciusich (oczywiscie nie przesadzajmy 50kilogramową nadwagą), mój chłop ma bojler a nie kaloryfer i ma 10 kilo nadwagi a kazda dziewczyna ktora nas mija gapi sie na niego łakomym wzrokiem (ten wzrok mozna rozpoznac) w dodatku kolezanka (taka pindzilala) mu powiedziała ze sama woli misiowatych bo jest za co ugryzc, a ja swojego ciągle gryze i jest sie do czego przytulic, a te umiesnione karki poprostu mnie smieszą :P

Gość złakobieta
też takich wolę

tez wole bardziej misiowatych ale nie z nadwaga :O

Gość trytuh
bojler tez grzeje ;) sztamo jak chcesz miec misiowatego i bez nadwagi?? to tak w ogole mozna?? :O

Gość grubaska16 17
a Ja uwielbiam tych mięsniaków czuje się przy nich bezpieczna wszystkich kogo znam z dziewczyn właśnie w takich gustują /!:)

Jestem fanką wysportowanych i umięśnionych, za misiami nie przepadam. 🖐️

Gość trytuh
grubasko tylko płec zenska dzieli się na dwie kategorie, te ktore wiedzą co dobre i te ktore sobie cos we łbie ubzdurały a te najczesciej nie są zbyt inteligentne (nie generalizując) to są dziewczyny ktore interesują sie "zainteresowaniamy, dyskotekami i chłopakami" jak Oksana :D

Gość stronger
Miśki górą!!!!!!!!!!!! uwielbiam mięciutkich facetów!!!!

Gość trytuh
i czesto miski mają wiecej siły od tych co na siłce pakują, przy moim to by kazda sie bezpiecznie czuła bo ma nieprzecietny wzrost, obcy faceci go na ulicy zaczepiają i pytają o wzrost, taki miesniak przy moim nie ma szans

Naprawdę wolę kaloryfery, sam widok rozgrzewa. 🖐️

Gość trytuh
oczywiscie nie mam nic przeciwko rozbudowanym mięsniom, ładnie to wygląda (oprócz kaloryfera bo na widok takiego brzucha cche mi sie rzygac, brzuch jest dla mnie taką czescią ciała która powinna byc miękka i sprawiac wrazenie najedzonego :D ) ale misie są duzo słodsze a miesnie tylko dla szpanu, moj ktory nie cwiczy na siłce jest silniejszy od pakerów bo kiedys mieli rozkręcac kompy to moj potrafił sruby odkrecic samymi rękami a napakowany kolega musiał sie wspomoc srubokrętem..

Gość don't forget me
to w takim razie ja jestem wyjątkiem, wolę normalnych facetów, ale Ci umięśnieni (bez przesady) są bardzo sexy, nadwadze mówię NIE bleee,

Gość trytuh
byc moze nie ma szans w podnoszeniu ciezarów to fakt trzeba miec silne miesnie ( swoją drogą teraz chec bycia "pieknym" tak namieszała co poniektorym w głowach ze ci skupiają sie tylko na rzezbie zapominając o prawdziwym znaczeniu cwiczen ktore mają nie tylko wzmocnic ale zwiekszyc wytrzymałosc), ale są inne dyscypliny sportu wymagające równiez siły i wytrzymałosci w ktorych mięśniaki mogą się nie sprawdzic tak jak przy kreceniu srub gdzie jednak napakowany chłopak powinien miec wieksze szanse

Gość trytuh
nie nie jestes wyjatkiem, poprostu nie potrafisz czytac ze zrozumieniem

Gość trytuh
no i jeszcze jedno mój wcale nie uzywa miesni uzytecznych do jego zawodu jak to napisałes :) uzywa tylko mózgu :)