Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susiiiiiii

Objawy PŁODNOŚCI

Polecane posty

Gość susiiiiiii

Wole sie upewnić pytając tutaj. W czwartek idę do ginekologa i zapewne przepisze mi jakieś tabletki a nie jestem pewna czy moge być w ciąży. Dzis nad ranem kochałam się z moim facetem skonczył we mnie. Jednak mam bardzo długie cykle zazwyczaj 33 dniowe. Ostatnio miałam okres 14 stycznia więc z obliczeń wynika że był to już dzień niepłodny. Okres powinnam dostać za 10 dni. Ale... Wyczytalam w necie że objawy płodności to m.in. zmienny nastrój, obolałe piersi, uczucie słabości. A te objawy mam od piątku, jednak zawsze mam tak na ponad tydzień przed okresem. I teraz nie wiem czy możliwa byłaby ciąża?

Gość tetrqtqsertrsdt
plodnosci nie da sie samemu wybadac, dopiero po roku czy 2 staran lekarz przeprowadza badania

Gość taka sobie pomarańcza
płodności? chyba chodzi ci o objawy ciąży. Objawy płodności to śluz przejrzysty, albo jak kurze jajko i otwarta miękka i podniesiona szyjka macicy i po tym wzrost temperatury. Co do objawów ciązy to moga myć takie same jak objawy okresu w tym czasie w którym jesteś.

To może zacznij sobie dokładniej określać dni płodne. Są przecież dostępne na rynku takie wspomagacze jak komputery cyklu czy mikroskopy owulacyjne jeśli sama masz z tym problem