Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balągaa

Przeczytajcie tę wymianę zdań i powiedzcie, co o tym myślicie:

Polecane posty

Gość balągaa

KR: Ja poszedłem na układ z pani stacją, KKZ: Ale na jaki układ pan poszedł z moją stacją?? KR: Pani stacja dostała pierwsza jako telewizja materiał - kompletny materiał - i go przegrała. I pani stacja jako pierwsza ten materiał wyemitowała. Ja nikomu tego materiału nie sprzedałem. KKZ: Dobrze, dobrze, dobrze, ale po co pan w ogóle dawał ten materiał? Przecież to jakaś paranoja ta Kolenda Zaleska, sama się pogrążała w tym materiale z wczoraj:D:D:D:D

Gość balągaa
Przecież to TVN pierwszy wyemitował ten materiał z matką Magrdy, nie Rutek :D:D:D:D

Gość Flora8
rutkowski był winien polakom ten materiał matka sama swój wizerunek upubliczniła więc i dobrze się stało

Gość to babsko jest nawiedzone
ta pseudodziennikarzyna jest nieprofesjonalną kwoką i tyle! rutkowski działał skutecznie i szybko, za co mają mu teraz za złe. podkreślają jego "nieetyczne zachowanie" co przy takiej sprawie jest po prostu chore!!!! a matki zaczynają robić ofiare! śmiech!

Po kilku sekundach klipu i okularach, nie wiem, czy dam radę obejrzeć, takie to żenujące. :O

Gość balągaa
Dek@ spoko, kiedyś przejdą ci te infantylne zachowania, wszystko będzie dobrze 🖐️

Może i są, ale ja przez wzmiankę o nich (aż tak jej przeszkadzają okulary w studiu?) nie mogę się jakoś zabrać do tego klipu.:O

Gość Kasia z Sosnowca
i rutkowskiego lubie az mnie dreszcze rozkoszy przeszywaja gdy mnie przytulal i te Kolende tez bo jej mnie zal

balągaa Powinnam Ci odpowiedzieć po swojemu, ale chcę ''robić dobre wrażenie'', jakkolwiek infantylne by to nie było.:)🖐️