Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwdbecfcf

mama umiera

Polecane posty

Marilenka Bol mija,po 8latach po smierci mamy jestem w stanie w miare spokojnie patrzec na jej zdjecia.Kasety ze slubu nie moge do tej pory ogladac bo mnie trzesie.

Gość romanticlady
7 lat temu mój ojciec zmarł na raka, pamietam to jak dziś.....rozumiem cię, wiem jak to jest, pół roku patrzyłąm jak się męczy, nic nie pomagało, wkońcu odszedł...byłam przy tym..

Gość liliiiiiannaaa
w lipcu minie 1 1 lat kiedy mama zmarla .Miallam wtedy 16 lat. Bardzo dlugo cierpialam, nie moglam w uwierzyc ze umarla. Czekalam az worci- wmawaialam sobie ze wyjechala i kiedys stanie w drzwiach. mama najpierw miala wrzody zoladka , ktore pozniej przerodzily sie w rak. Choroba mamy trwala ponad dwa lata.Z czego pamietam. A TRZY LATA TEMU ZMARL OJCIEC. Mam sni mi sie wtedy kiedy jest jakies nie bezpiecenstow.Czuwa nademnie. We snach tych zawsze sie z nia kloce. Tesknie za nia bardzo i nigdy sie z tym nie pogodze ze zostawila mnie. ze odeszla. Woiecie co oznaczaja sny kiedy sni nam sie zmarla osoba????

wspolczuje Ci bardzo. Jakbym mogl to pomoglbym Ci jakos, rozumiem co czujesz i wiem jaka to tragedia bo jestem lekarzem, przez rok odbywalem staz na oddziale wsrod ludzi chorych na nowotwory.

Jezeli to rak piersi to IV stadium mozna juz teraz traktowac jako chorobe przewlekla a nie typowo smiertelna. Nierzadkie sa przypadki ze kobiety z przerzutami do watroby, pluc, czy otrzewnej zyja po 7-10 lat. Nawet jak sa her2 +

Gość Majka.za granica
Czesc! A jak tak bezposrednio napisze o sobie, sama mam raka krwi. Czuje sie tragicznie dosc czesto ale nadal normalnie funkcjonuje, mam dziecko. Przykro mi, ze straciliscie rodzicow. :( Moi nadal zyja, jednak to ja jestem chora.

Kafeteryjna Pupencja- ogromne dzięki za adres forum onkologicznego, zajrze tam, choć ciężko jest czytać posty ludzi którzy mają jeszcze szanse, czekają na wyniki...Szkoda, że my nie dostałyśmy takie szansy, chociaż na 5 lat...

Gość Majka.za granica
janekrys, w czym sie specjalizujesz?

Gość Majka.za granica
Bedziesz kontynuowal edukacje? Chcesz isc w innym kierunku?

Gość Majka.za granica
Z ciekawosci. Orientujesz sie moze w nowotworach krwi?

Gość Majka.za granica
Wiesz cos na temat Mastocytozy Ukladowej?

" Majka.za granica Czesc! A jak tak bezposrednio napisze o sobie, sama mam raka krwi. Czuje sie tragicznie dosc czesto ale nadal normalnie funkcjonuje, mam dziecko. Przykro mi, ze straciliscie rodzicow. Moi nadal zyja, jednak to ja jestem chora." Jak zastosujesz to co polecam to możliwe że dłużej pociągniesz:classic_cool:. 23:42 [zgłoś do usunięcia] Avaler Kafeteryjna Pupencja- ogromne dzięki za adres forum onkologicznego, zajrze tam, choć ciężko jest czytać posty ludzi którzy mają jeszcze szanse, czekają na wyniki...Szkoda, że my nie dostałyśmy takie szansy, chociaż na 5 lat..." Jak wierzycie konowałom to was wyśmieje:P.Tu więcej o mocodawcach konowałów: http://www.youtube.com/watch?v=7oRFNbhbJoE :classic_cool:.

" Avaler Kafeteryjna Pupencja- ogromne dzięki za adres forum onkologicznego, zajrze tam, choć ciężko jest czytać posty ludzi którzy mają jeszcze szanse, czekają na wyniki...Szkoda, że my nie dostałyśmy takie szansy, chociaż na 5 lat..." Jak dziękujesz za to że podają gdzie czytać oszustów to mam nadzieję że podziękujesz za spotkanie z kostuchą:D.

Max Zander vel Klaun - nawet jeśli to oszuści, nie interesuje mnie to. Ważne, że słowa pocieszenia kogoś kto przechodzi przez podobną sytuację przynoszą mi ulgę. Nie jestem naiwna, na raka nie ma lekarstwa, są tylko możliwości wydłużenia życia i zmniejszenia bólu.