Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klarak20

jak odmowic ????!!!!!!! POMOCY!

Polecane posty

jak odmowic ladnie milo uprzejmie koledze ktory zaprosil mnie na urodziny????? nie mam pojecia co odpisac wystarczy cos takiego : ''bardzo dziekuje za zaproszenie, ale nie skorzystam ;)'' wydaje mi sie ze dziewnie to brzmi.... pomocy bo musze juz odpisac!!!

napisz mu ze Proszę Pana nie skorzystam bo mam chłopaka. Serdecznie dziękuję z zaproszenie.

Gość otello
powiedz że nie masz czasu albo że masz kolokwium/ klasówkę to według wieku

pierwsze odpada, bo moj chlopak tez zostal zaproszony (to nasz wspolny kolega, nawet bardziej jego niz moj) a co do studiow, nie studiuje

powiedz " sorki ale nie da rady ( wymyś że coś ci wypadło wyjazd do rodziny albo coś)

"Dziękuje za zaproszenie ale na ten dzień mam już niestety inne plany których nie mogę zmienić."

Gość oczywiście że wystarczy
najgorsza rzecz, to kłamać.Gdyby domagał się wyjaśnień - to nie tłumacz się, tylko odpowiadaj stanowczo, że niestety, ale nie.

Gość dziś na pomarańczowo
skoro zaprosił Was oboje, to nie masz się czym martwić. niech Twój facet idzie sam, a jak będą pytać, to powie, że rozbolała Cię głowa/brzuch/cokolwiek i zostałaś w domu.

kurcze pretekst z planami tez bez sensu bo wszyscy wiedza ze jakie ja moge miec plany... dlatego wlasnie pytam na forum bo ciezko mi wymyslic ta odmowe juz tydzien nad nia mysle :D chcialam ktorko podziekowac i odmowic, ale tak zeby nie wyszlo ze olalam to ... nie wiem kurcze...... aaaaaaa:(

nie nie musze dzis dac odpowiedz bo to przyjecie w restauracji wiec nie moze sie dowiedziec w ostatniej chwili bo to koszty wiec bol glowy w ostatniej chwili odpada...

a ty nie możesz mieć własnego życia? zawsze musisz mieć ochotę gdzieś iść skoro nie masz ochoty to nie idź i tyle

wyjasnien nie bedzie sie domagal na pewno bo nie jestem jego bliska znajoma (ziostalam zaproszona dlatego ze jestem dziewczyna mojego chlopaka czyli jego kolegi, my sie znamy slabo tak o tyle) dlatego chcialam w 1 zdaniu napisac odmawiajac jakos milo...

napisz ze maz prawie dyzur na kafe i nikt sie nie chce zamienic ;-)

nie chce isc bo po 1 to urodziny wiec wypada przyjsc z prezentem i trzeba sie jakos ubrac czyli KASA a po 2 beda tam osoby za ktorymi nie przepadam i zle bym sie czula w takim towarzystwie...

Gość ertgretewrt
Lo matko, skoro idziesz tam tylko dlatego ze jestes dziewczyna swojego chlopaka to prezentem powinien zajac sie twoj chlopak. Jesli chodzi o ubranie to chyba masz w szafie cos stosownego, nie musisz kupowac nowych rzeczy, co do ludzi ktorych nie lubisz to olej to, zawsze bedziesz chowac glowe w piasek, nie musisz z nimi rozmawiac.

nie moge zrobic takiego czegos, ze tylko on kupi prezent... kazde z nas zpstalo zaproszone osobiscie osobno, a nie on i ze mu powiedzial ''wez dziewczyne'' jako osobe towarzyszaca. pozatym nawet nie wiem czy moj chlopak idzie , nie poruszam tego tematu nawet bo po co. ja nie cche isc i tyle. do ubrania na pewno nic nie znajde ja mam same swetry i dzinsy nie ubiore sie tak jak na codzien, nie mam zamiaru wygladac jak sierota, laski beda odwalone jak w klubach a ja szara mysz... wiec wole nie isc. ale nie o tym temat, o tym jaka wiadoosc mu napisac.....

Gość marky mark one
jak sie ma pustaka w głowie to nawet jednego zdania nie mozna sklecić:P "Chętnie bym przyszła ale jestem zalana" Pasi? :D

Gość a nie można po prostu
bardzo dziękuję za zaproszenie, ale niestety nie będę mogła przyjść... I tyle, bez tłumaczenia dlaczego

napisalbym tak, jak juz wczesniej napisalam czyli ''dziekuje bardzo za zaproszenie, ale nie skorzystawm ;)'' no ale wg mnie to slowo ''nie skorzystam'' skorzystam... brzmi jakos tak jakbym dostala jakas niemoralna propozycje ... i dlatego mam problem czy napisac tak czy inaczej, jesli inaczej to wlasnie, JAK ?

tak jak osoba wyzej napisala tez myslalam , zeby napsiac niestety nie przyje czy cos, tylko to slowo niestety tez mi nie pasuje, bo wcale nie bedzie NIESTETY... dla mnie ;) wiem przepierduje ale... aaaa

wiecie co, chyab napisze tak jak myslalam na poczatku... dziekuje bardzo za zaproszenie ale niestety nie bede mogla przyjsc... tak, nawet z tym slowem niestety... ;D no juz trudno ... dziekuje za wszysktie odpowiedzie;)

Gość musze to wiedziec help
dziewczyno ,,nie skorzystam'' brzmi chamsko. Napisz, że dziękujesz, ale nie możesz przyjść na imprezę, bo coś Ci wypadło. Dodaj, że chłopak będzie obecny i daj uśmiechniętą buźkę. Piszesz i trwonisz problem, jakbyś chciała wystosować list do Prezydenta RP Daj spokój

wlasnie dlatego zalozylam temat, bo to ''nie skorzystam'' mi nie pasowalo dlatego nie cchcialm tak napisac a nie moglam wymyslic innego slowa, zdania. napsialam juz ''bardzo dziekuje za to zaproszenie na twoje urodziny, ale niestety nie bede molgla przyjsc :)'' mysle ze brzmi ok.

Gość napisz że ...............
byłas u wróżki i kazała ci tego dnia nie wychodzić z domu bo inaczej marnie zginiesz