Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

kto mnie lubi na forum?

Polecane posty

Gość fan pupy Jennifer
och jak milo - ja bogaczem nie jestem, po prostu Jennifer strasznie mi się podoba

Gość fan pupy Jennifer
eee, to nie zdjęcie Jenny :( Jenny zapodaj jakieś foteczki 🌻

Gość No jak tam pseudo
biedronkowi " bogacze " w osranych majtkach i dziurawych skarpetach , wpierdalający parówki ?

Kolego byś się zdziwił przy szorowaniu felg w moim ferarri ff kazał byś sobie foty robić

Gość fan pupy Jennifer
wiem, że nie mam szans u Jennifer, przecież ma rodzinę. Ja zresztą do zajętych kobiet nie startuję. Ja chcę tylko nasycić swój wzrok jej pięknym ciałkiekm

Gość ona się majątkiem
z nikim nie podzieli a to z prostej przyczny , posiada go tylko w komputerze , więc szkoda zachodu .

fan pupy jennifer przecież są ładniejsze odemnie ;) pełno ładnych dupeczek w internecie ,moja niczym szczególnym się nie wyróżnia

po pierwsze kolezanko gdybyś nie była zazdrosna nie napisała byś powyższego posta Dobrze wiesz że nie umywasz się do jeni poczwaro

Gość Nie paryżanka...
jennifer vel warszawianka62---do ktorej synagogi chodzisz na tym swoim osiedlu strzemiecin w grudziadzu?

istniejesz tylko jako nick, podszywajaca sie, zakompleksiona babo :o jestes zalosna, ale zabawna czasem 🖐️ prostak 🖐️

Gość ha ha ha ha hi hi hi
ten rzekomy adorator ta ta wariatka Jenny .Weź lecz sie bidulo . Odpisujesz sama sobie wiadomo nie od dziś

jeniffer olej te biedne plebsy nadaja sie jedynie do biegania po zakupy albo orania pola a wiekszosc pewnie na taryfie jezdzi

Gość Nie paryżanka...
na wizazu pisala ze jest ze strzemiecina- osiedle w grudziadzu, pokazywala foty z corka, mezem, jej ojciec jest emerytowanym strazakiem, a na zdjeciu z mezem byl na scianie taki huj wie co z odznaka strazacka, wiec chyba to nie projekt. poza tym wklejala kiedys na bierzaco foty z budowy:O pojebana laska, bez zycia osobistego poza kafe. typowy no life:O