Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

kto mnie lubi na forum?

Polecane posty

Gość fan pupy Jennifer
taka chuda laseczka to skarb :)

mówisz jak mój mąż ,ten tez mi ciągle słodzi .Nawet jak chodze po domu bez makijażu to się zachwyca a moim zdaniem nie ma czym:D

Gość fan pupy Jennifer
ale jakbyś była wyższa to byś idealnie nadawała się na modelkę :) musisz wyglądac cudownie na szpilce .. taka szczupła, ponętna łania achh

Gość fan pupy Jennifer
nie bądź skromna, jest się czym zachwycać Ajj jak mu zazdroszczę może w każdej chwili oglądać Twoją piękną pupcię ❤️

Gość tytytytytytytytytytyty
jenny boisz sie nas? kiedys miałas wstawiona sukienke na allegro która kupilas ale była na ciebie za mała ha ha a potem migusiem skasowałąs aukcję czemu?

Gość fan pupy Jennifer
tak się poetycko mówi na piękną kobietę, na ideał.

cześc :) prawa ,ale wy lubiecie komuś z buciorami w życie wchodzić ,mnie to tam gila kto co robi na kafe i nikomu źle nie życze tymbardziej śmierci. Mąż robi zapiekanki:

Gość fan pupy Jennifer***
oho, zawistna baba zaczerniła mój nick :) prosze wierszyk misio jak łania z Pieśni nad Pieśniami przechadzasz się po kwietnych ogrodach wypatruję ciebie w cieniu traw wysokich to między ptakami chociaż raz dotykiem ręki chcę spłynąć strumieniem uwielbienia kąpać się dźwiękach muzyki (zainspirowanej pieśniami) pławiąc się w bogactwie dzieł sztuki o nich lecz miast oblubienicy w kobiecym umyśle jawi się zaledwie wiersz liryczny o miłości nad miłościami

Jesienie rok za rokiem idą, gwiazdy jak deszcze szyby tną. Ty jak łania na polanie, u okien huczy serca bąk. Nie płacz, kochana, lat złowrogich, spod twoich rzęs zielony liść, ptaki i drzewa trysną, drogi, po których dalej trzeba iść. Liście opadły. Wrócą liście i modlitewne łuki gór, przeminą ludzie w nienawiści, zostanie trzepot ptasich piór.

mi_mi_sio_wy - i co, głupio ci? :)

mi? ja udopwodniłem , że mam rację 🖐️ :)

Widzialyscie dziewczyny, w kafeteryjnym alfacecie nickow jestesmy wpisane na samym poczatku :) hahaha Dawno nie pisalam na kafe, bo wchodzilam przez mojego blackberry na kafe, a na nim sie niewygodnie pisze, ale czytalam, wiec jestem na biezaco :)

eee tam Ja Cie oceniam 11/10