Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intemmna

Czy ktoś widziałam CAŁY film od MP Studios???

Polecane posty

Gość Intemmna

Mają piękne teledyski ale ja chciałabym się dowiedzieć czy ktoś widział ich cały film? Natknęłam się na opinie, że cały film nie jest już tak fajny jak te krótkie filmiki u nich na stronie, czy to prawda? Cena jest ogromna, więc zanim podejmiemy decyzje chcemy mieć gwarancje świetnej jakości.

Gość Intemmna
Nikt nie widział???

Gość gustownie-ubrana
Jeśli tak jest to wcale się temu nie dziwię.

Gość Intemmna
CZemu się nie dziwisz?

Gość Intemmna
Nikt więcej?

A co to za problem by się z nimi spotkać i zobaczyć cały film ? Właśnie dlatego mają taką ogromną cenę bo teledysk jak i cały film są na tym samym poziomie ( sama sie o tym przekonałam)

Kafeteria to nie jest miejsce, gdzie znajdziesz pary młode inwestujące w tak drogich operatorów wideo lub fotografów. Jeśli na prawdę jesteś zainteresowana ich usługami to się z nimi spotkaj.

Gość doneta
30 do 50 minut to jest cały film MP Studios koszt 18.000zł klip 6000zł Dla mnie szok. Jest dużo firm które kręcą lustrzankami za mniejsze pieniądze.

Gość piję tak piję ale krew
być gwiazdą ami kosztuje

Gość Intemmna
Lajeczka, warto było zapytać. :) Ty się znalazłaś. Masz od nich film? Skoro tak mówisz to mnie uspokoiłaś. Właśnie wolałam zebrać informacje przed spotkaniem się. Doneta bez przesady, ja znalazłam informacje, że mają ofertę od 6000 do 14000 za film a za teledysk 2000-3000 zł.

Gość Nha
Ja miałam na swoim weselu profesjonalną ekipę - 2 chłopaków którzy kręcili film lustrzankami... film wyszedł na prawdę pięknie, a jakość co tu dużo mówić...... bajka ;) Filmy montują bardzo oryginalnie, są twórczy kreatywni i na prawdę mają fajne pomysły..... no i za film biorą 4000zł Film trwa zawsze jakąś godzinę (tak mówili na początku) Mój został zmontowany na 1:20... ale cały materiał, jak ja to mówię bez cenzury ;) również otrzymałam na życzenie Polecam!!! http://www.recmovies.pl/#go_page_now Ps. Poza tym chłopaki kręcą reklamy do tv, wywiady z politykami, polskimi 'gwiazdami' więc to również o czymś świadczy ;) Jeżdzą po całej Polsce także z tym również nie ma problemu ;)

Nha: Tego twojego reklamującego posta to już chyba na wszystkich portalach ślubnych widziałam! Żenada.

Gość Intemmna
Dziękuje za reklamy, zadałam konkretne pytanie i proszę o konkretne odpowiedzi!!!

Gość siatofon
ja znalazłam firmę z bielska, ktora zrobi mi cos podobnego do mp studios za 2500 :)))

Gość lekkowkurzonabzdurami
maluch jest całkiem podobny do volkswagen beatle. Też przecież mały i kompaktowy i niektórzy na prawdę nie widza różnicy. Mam uwierzyć, że za 2500 będzie pracowało 3-4 operatorów z kranem kamerowym? Intemna, na prawdę- spotkaj się z nimi i nie słuchaj tych legend. To wszystko są bzdury i reklamy. Ja tak samo miałam z fotografami. Nasłuchałam o tym, że ktoś mi zrobi takie same zdjęcia jak 5czwartych albo Okamgnienie albo Kalina ale za 2000 zł. Bzdury.

Gość siatofon
droga lekkowkurzonabzdurami - ja nie reklamuje, zesztą jak zauwazylas to nie podalam nazwy i nie podam. nie wszyscy sa takimi zdziercami jak mpstudios. jest wiele firm, ktore w tym momencie widzac ze wszyscy srają za mp studios tez probuja sie przekwalifikowac i robic cos podobnego tylko dopiero zaczynaja i nie maja tak rozbudowanego portfolio. i musze cie zmartwic ale tak za 2500 mam - 2 operatorow wszystkie slide i steady camy i inne pierdoly. teledyskow moge miec w cenie ile chce. wszystko w jakosci HD. są bardzo elastyczni i naprawde moge miec realny wpływ na to jak ma wygladac film. zreszta mi sie nie chce. uwazam ze mają ten zmysł i to coś i beda wiedziec lepiej niz ja jak to zmontowac. grunt to szukac, szukac i dzwonic. wiadomo ze studia video ktore wyswietlaja ci sie na pierwszej stronie na google są drogie, a o istnieniu tanszych nawet nie wiesz. a czasami ci tansi maja wiecej pokory w sobie i są w stanie bardziej dostosowac sie do ciebie niz ci popularni. ja swojego znalazlam bo dodalam posta na fb czy ktos mial na weselu fajnego kamerzyste lub moze cos polecic. odpisalo mi mnostwo znajomych. jedna kolerzanka wyslala tylko linka z vimeo gdzie byly tylko teledyski i adres gmail. zadnej strony i czczej reklamy. I po dlugiej korespondencji z panem dogadalam sie na to co chce na cene 2500. trzeba sie umiec targowac :)

Gość wychodze za maz,juz nie wracam
siatofon A co to za firma, podziel sie "zdobycza" z innymi lowcami :) Dzieki

Mieliśmy firmę z forum filmowców slubnych ( tam właśnei siedzi MP studios i inni o podobnym poziomie) Załapaliśmy się jeszcze na ceny z 2010 r. bo wtedy podpisywalismy umowe, niestety teraz już biorą 7 tys :( Ale warto, teledysk jest bajeczny ale cały film nie wiem czy nie jeszcze lepszy, na filmie sa jeszcze jeden czy dwa takie teledyski, uchwycone najlepsze momenty, wspaniałe ujęcia i nie ma dłuzyzny (film trwa 1h 10 min) ale to akurat nie każdemu się podoba, mój chrzestny np był oburzony, że film taki krótki i ze pewnie kamerzysta nas oszukał, uważa, że 4 h to norma i tak powinno być nadal. Cóż, co kto lubi ;)

Gość gratka76394
a

Reszta filmu tez bedzie ok , krotki filmik to jest zapowiedz reszta najlepsze i najciekawsze momenty wygląda to jak film, my na swoj ślub mamy faceta który czesto współpracuje z MP Studios poniewaz maja ten sam poziom a terminy napiete, widzialam wiele jego filmów i jestem zachwycona, warto tyle zaplacic bo efekt jest niesamowity poza tym jak mówił na czym to wszystko polega i ile czasu potrzebuje zeby skleic ten filmik ponad godzinny to naprawde warto

jak chcesz pośle Ci link z filmami naszego i porownasz sobie jakość

Gość Nha
marchewska bardzo ciekawe... na jakim niby forum reklamowałam moich kamerzystów ze ślubu??:)

Gość kaskaaaaa
a widziałam film, szczerze tak jak napisałaś teledyski rewelacja a film nie odbiega od innych tańszych firm... rozejrzyj się w firmach które chcą 4-6 tysięcy nie bedziesz żałować :) a zaoszczędzisz na podróż poślubną lub nawet na zabranie ze sobą tańszych kamerzystów na taki plener myślę że takie rozwiązanie jest lepsze i będziesz miećfilm maksyymalnie do 7 tysięcy z plenerem np nad morzem;) POzdrawiam

Gość Anik87
Polecam www.gutstudio.pl Super ceny, świetna jakość, film ma ok 60 minut, wykonany na dwie kamery, niczym nie ustępują konkurencji a można sporo zaoszczędzić. Moja znajoma skorzystała i jest baaardzo zadowolona, film oglądaliśmy już kilka razy ! :)

Gość lukaszandex
My zastanawiamy się również nad alternatywą, rozmawialiśmy z Charles-studio.pl, mają bardzo podobne filmy, a w zasadzie nawet nie wiem czy nie lepsze, ceny ok 4k...

Gość gość
Oni po prostu kręcą dla takich których na nich stać,a reszta bierze podróby i mówią,że to prawie tak samo.I niech tak zostanie.

Gość Tira rira ri
Cały MP nie widzieliśmy ale za to widzieliśmy cały od ekipy z tego linka poniżej i miażdżył :) Co prawda było to na posiadówce więc i alko było ale wtedy jeszcze byliśmy trzeżwi,,, chyba.. :) http://vimeo.com/channels/marrymestudio/111162268

Gość kazia 2
Ja widziałam u koleżanki płytę z filmem z wesela, realizacja ekipa "Bycze Filmy" super wykonanie nigdy takiego filmu nie widziałam, robią świetne filmy kompletnie inaczej niż znane nam stare ekipy filmowe, czy kamerzyści samozwańcy, to sa profesjonaliści.

Gość gość
Mój film jest już praktycznie gotowy, więc mogę już przejść do chwalenia i polecania. Przed ślubem przejrzalam chyba oferte wszystkich tanszych i drozszych ekip robiacyh nowoczesne filmy/reportaze, takich od 2 000 zl z 3h filmu do 10 000 tys w gore za 1h filmu. Wybralismy ekipe charles-studio.pl i jestem zadowolona z efektu i stosunku jakosc-cena. Na poczatku stresowalismy sie swiadomoscia, ze bedzie 2 operatorow, ale Pan Karol przekonal mnie, ze powstanie z tego film z roznych ujec i ze nie beda sie krecic nikomu pod nogami, bo sa profesjonalistami (balam sie, ze np. dwie kamery wejda nam w twarze w kosciele). I jak obiecali tak bylo - w sumie szybko o nich zapomnielismy, bo ladnie sobie chlopaki krecili ujecia z daleka (ok, nie zawsze, ale nie wchodzili nikomu w twarz zbyt nachalnie i nie krecili non-stop), mielismy dobry kontakt przed i po slubie (glownie mailowy). A najwazniejsze dla mnie, ze po otrzymaniu plyt zgodzili sie wyciac z gotowego filmu fragment, ktorych chcialam ocenzurowac. Jedyny minus to ze trzeba sie uzbroic w cierpliwosc, bo czeka sie 6 miesiecy na film. cena ok 4000 razem z dojazdem do Wawy i 3 kopiami plyt (nie wiem czy znajdzie sie ktos tanszy za te jakosc i 2 operatorow). Polecam!

Gość gość
Przestrzegam wszystkim przed kamerzystą Mateuszem G. z Gutstudio.pl. Jest to Pan całkowicie nieodpowiedzialny, nieuczciwy i w dodatku bezczelny. Razem z mężem zawarliśmy z nim umowę na wideofilmowanie naszego ślubu i przyjęcia weselnego. Z początku wydawało się, że wszystko idzie zgodnie z planem i że nasza współpraca zakończy się owocnie. Na wesele dotarło dwóch kamerzystów, którzy energicznie kamerowali wesele. Plener również odbył się tak jak zaplanowaliśmy. Film miał być gotowy do 20 września 2015r. Nie był. Brak odzewu ze strony Gutstudio. Pan Mateusz nie raczył nawet odebrać od nas telefonu. Łaskawie po dwóch miesiącach od upływu terminu napisał maila z wiadomością, iż film będzie gotowy w niedługim czasie i zrekompensuje straty pierdołami za 250zł. Po czym znowu nie odpowiadał na maile, nie odbierał telefonów. W styczniu napisał maila z informacją, iż ostatecznie film będzie gotowy początkiem lutego 2016r. Pan Mateusz w mailu wspomina poza tym, iż osobiście go dostarczy i wytłumaczy się z powodów opóźnienia. Mamy kwiecień. Głucho. Gutstudio na swoim fanpage na fb zablokowało dodawanie wpisów przez gości. Dlaczego? Czyżby więcej było takich przypadków jak nasz? Pierwszy raz spotykam się z tak nieodpowiedzialnym i szczeniackim podejściem do klienta. Byś może w ogóle Pan Mateusz nie posiada naszego materiału filmowego, bo jakim trafem mu się skasował. Co próbuje więc ugrać? Tego nie wiem. Od naszego ślubu minął już prawie rok i straciłam chęć i ochotę na oglądnięcie jakiegokolwiek filmu zmontowanego przez Gutstudio. Mamy umowę, więc nasza sprawa skończy się w sądzie. Postanowiłam jednak sobie, że opiszę tą âfirmęâ(nie mam pewności czy działa legalnie) na wszystkich forach weselnych, aby przestrzec przyszłe pary młode przed tak nieodpowiedzialnym człowiekiem, tym bardziej, że Gutstudio działa dalej i robi zapisy na kolejne wolne terminy.